zlyczlowiek Napisano 3 Marzec 2015 Napisano 3 Marzec 2015 Piekna ta ilustracja ostatnia! Mnie z kolei ciekawi ile dzierga sie taki lineart. :)))
jankazmierczuk Napisano 3 Marzec 2015 Autor Napisano 3 Marzec 2015 Makak - Intuos4 L zlyczlowiek - 7-8 Godzin. Dzięki za dobre słowa;)
Rozpu Napisano 4 Marzec 2015 Napisano 4 Marzec 2015 swietna praca, jedyne co mi sie na niej nie podoba to te kilka koncowych pociagniec pedzlem, ktore sprawiaja ze praca sie niepotrzebnie swieci
jankazmierczuk Napisano 6 Marzec 2015 Autor Napisano 6 Marzec 2015 Dzięki za dobre słowo i sugestie;)
jankazmierczuk Napisano 5 Grudzień 2015 Autor Napisano 5 Grudzień 2015 Obrazek zrobiony dla funu inspirowany pracami pewnego dobrze znanego na tym forum człowieka;) portret na szybko Malarstwem cyfrowym zajmuje się jednak znacznie mniej niż tradycyjnym oto efekty z poprzedniego miesiąca: dwa obrazy olejne na sztaludze (niestety nie mogłem ustawić aparatu by nie odbijały światła. Obraz na ścianie już kiedyś zamieszczałem. Rysunek pastelami, który jakiś czas temu poleciał do Australii. Jest na podstawie kadru z filmu Pasja. Dzięki za odwiedziny, pozdrawiam!
PolakParafii Napisano 5 Grudzień 2015 Napisano 5 Grudzień 2015 Piękne obrazy, miło sobie popatrzeć :)
zlyczlowiek Napisano 6 Grudzień 2015 Napisano 6 Grudzień 2015 Super! Mila to odmiana zobaczyc tutaj obrazy olejne! Co do pierwszego w tej wrzucie, zastanawiam sie, czemu ta woda gotuje sie w miejscach "styku" z bohaterka? [sucharmode on] Oczywiscie bohaterka jest hot, ale czy az tak? [sucharmode off]
jankazmierczuk Napisano 6 Grudzień 2015 Autor Napisano 6 Grudzień 2015 zlyczlowiek - Nie będę się oszukiwał, bohaterka nie jest aż tak hot;) Widać moje braki w malowaniu wody i pewnie nie tylko wody;) Dzięki za komentarze!
Rekomendowane odpowiedzi