jefim Napisano 5 Lipiec 2013 Share Napisano 5 Lipiec 2013 http://clippingmagic.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 6 Lipiec 2013 Share Napisano 6 Lipiec 2013 dobre dla akantów, gdy powerpoint nie daje rady wybrać tła:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 8 Lipiec 2013 Share Napisano 8 Lipiec 2013 deshu wybacz moją ignorancję ale kto to są ci akanci ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 8 Lipiec 2013 Share Napisano 8 Lipiec 2013 czasem na client service w agencjach tak mówią, a generalnie to księgowy po angielsku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 8 Lipiec 2013 Share Napisano 8 Lipiec 2013 Poznać dzisiaj nowe słówko po angielku..................... √ THX :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Lipiec 2013 Share Napisano 8 Lipiec 2013 to poznasz dwa, bo księgowy po angielsku to accountant, nie account. Ale to taki smaczek, strasznie mnie irytowali ludzie na rozmowie w sprawie pracy pytający dlaczego szukam sprzedawcy, a w ogłoszeniu mam, ze księgowego (account manager). Oczywiście w CV angielski b.dobry miał każdy wpisane i trzeba było słuchać mądrego p*dolenia świeżo upieczonych absolwentów o tym, że wkurzają ich firmy, szukające księgowych do działu sprzedaży... ale w temacie - fajne, pożyteczne. Myślę, że pakiet office ma coś takiego w narzędziach, jako pakiet corpo, ale uzupełnienie open office'a wspaniałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotomonks Napisano 9 Lipiec 2013 Share Napisano 9 Lipiec 2013 @olaf Nic nie rozumiem, account manager to nie księgowy przecież. :) http://en.wikipedia.org/wiki/Account_manager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 9 Lipiec 2013 Share Napisano 9 Lipiec 2013 Olaf mówi o tym jak polacy chcą być cool używając angielskich słów, i jak mało jest ważne dla nich to, czy robią to poprawnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotomonks Napisano 9 Lipiec 2013 Share Napisano 9 Lipiec 2013 ludzie na rozmowie w sprawie pracy pytający dlaczego szukam sprzedawcy, a w ogłoszeniu mam, ze księgowego (account manager) nie wiem czemu to zdanie zrozumiałem dokładnie na odwrót... :) Sorry Olaf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 10 Lipiec 2013 Share Napisano 10 Lipiec 2013 najwyrazniej budowa zdan u mnie szwankuje. ale eot z mojej strony ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi