Napisano 7 Lipiec 201311 l Hejka, Zamieszczam model Lambo, który wykonałem na potrzeby pracy magisterskiej. Normalki użyte wyłącznie na oponach i logach. Model HP zamieszczę w postaci jakiegoś renderka, jak tylko znajdę czas. UDK: LP Clay: Edytowane 7 Lipiec 201311 l przez radykalny
Napisano 8 Lipiec 201311 l Hej, model jest bardzo fajny. Nie jestem maniakiem aut, ale dla laika jest zgodny z pierwowzorem. Chyba za duze spasowania zrobiles, zwlaszcza to z przodu maski. Brakuje paru detali jak czujniki parkowania. Kilka uwag co do prezentacji: Wywal ten paskudny DOF. I popracuj nad otoczeniem ... albo uprosc je maksymalnie. Bo na razie masz ladne auto w kiepskiej scenie. Wyszlo troche cartoonowo, przez materialy. Generalnie odbicia powiny byc silniejsze, specular bardziej skoncentrowany. Za slabo odbijaja sie swiatla, i moglbys popracowac nad ich wnetrzem. Kola i wszystkie czarne elementy sa za ciemne.
Napisano 8 Lipiec 201311 l Modelik fajny, chciałbym go po teselacji zobaczyć w ruchu. OOT: co się stało z tym postem?
Napisano 8 Lipiec 201311 l Autor Piro, też nad tym myślałem. Plutko, zmodyfikowałem troszkę. Mniejszy blur, większy bias we Fresnelu, mocniejsza CubeMapa, podwyższony Gloss. Rozjaśniłem też nieznacznie czarne elementy.
Napisano 12 Lipiec 201311 l Siema ładnie to wygląda mógłbyś dać namiar na tutek do cube map robienia? Z ciekawosci spytam co za uczelnia?
Napisano 22 Październik 201311 l sorry, myślałem, ze to jakaś wizka miała być, nie zwrociłem uwagi, że to game art;P przepraszam autora, mam nadzieje ze nie doprowadziło cię to do szału;) no chyba ze smiechu ;P Usunąłem bo to całkowicie nie na temat (gafa...)