Mulholland Napisano 8 Lipiec 2013 Napisano 8 Lipiec 2013 Hej. Postanowiłem założyć swoją teczkę do której będę wrzucał różne moje dokonania jeśli chodzi o animacje, symulacje i compositing. Na razie takie krótkie testy/pomysły. test fume fx i pf track test trackingu 2d w AE.
plasti Napisano 8 Lipiec 2013 Napisano 8 Lipiec 2013 w pierwszym napewno dym za mocny, napalm chyba nie ma takiego dymu nawet, a w drugim jakbym nie przeczytal ze zmiana naswietlenia to bym nie wpadl na to, imho za wolno sie wszystko dzieje, i nie zwraca sie na to uwagi
Mulholland Napisano 8 Lipiec 2013 Autor Napisano 8 Lipiec 2013 (edytowane) no w tym drugiem księżyc miał się zbliżać do Ziemi, to było najważniejsze :) Edytowane 8 Lipiec 2013 przez Mulholland
blinq Napisano 9 Lipiec 2013 Napisano 9 Lipiec 2013 W pierwszym bardzo fajny tracking i roto. A dym rzeczywiście nienaturalnie wyszedł... Ale ogólnie fajnie to wygląda :)
Mulholland Napisano 9 Lipiec 2013 Autor Napisano 9 Lipiec 2013 dzięki. Maskowałem klatka po klatce krzywymi, nie wiem czy jest lepszy sposób.
uncle Napisano 26 Lipiec 2013 Napisano 26 Lipiec 2013 dzięki. Maskowałem klatka po klatce krzywymi, nie wiem czy jest lepszy sposób. jest, skoro juz strakowales to mozesz podpiac maske jako obiekt 3d i wtedy zlapie ze strakowanej kamery(:
Rekomendowane odpowiedzi