Napisano 8 Lipiec 201311 l Hej. Postanowiłem założyć swoją teczkę do której będę wrzucał różne moje dokonania jeśli chodzi o animacje, symulacje i compositing. Na razie takie krótkie testy/pomysły. test fume fx i pf track test trackingu 2d w AE.
Napisano 8 Lipiec 201311 l w pierwszym napewno dym za mocny, napalm chyba nie ma takiego dymu nawet, a w drugim jakbym nie przeczytal ze zmiana naswietlenia to bym nie wpadl na to, imho za wolno sie wszystko dzieje, i nie zwraca sie na to uwagi
Napisano 8 Lipiec 201311 l Autor no w tym drugiem księżyc miał się zbliżać do Ziemi, to było najważniejsze :) Edytowane 8 Lipiec 201311 l przez Mulholland
Napisano 9 Lipiec 201311 l W pierwszym bardzo fajny tracking i roto. A dym rzeczywiście nienaturalnie wyszedł... Ale ogólnie fajnie to wygląda :)
Napisano 9 Lipiec 201311 l Autor dzięki. Maskowałem klatka po klatce krzywymi, nie wiem czy jest lepszy sposób.
Napisano 26 Lipiec 201311 l dzięki. Maskowałem klatka po klatce krzywymi, nie wiem czy jest lepszy sposób. jest, skoro juz strakowales to mozesz podpiac maske jako obiekt 3d i wtedy zlapie ze strakowanej kamery(: