Mulholland Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Hej. Postanowiłem założyć swoją teczkę do której będę wrzucał różne moje dokonania jeśli chodzi o animacje, symulacje i compositing. Na razie takie krótkie testy/pomysły. test fume fx i pf track test trackingu 2d w AE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plasti Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 w pierwszym napewno dym za mocny, napalm chyba nie ma takiego dymu nawet, a w drugim jakbym nie przeczytal ze zmiana naswietlenia to bym nie wpadl na to, imho za wolno sie wszystko dzieje, i nie zwraca sie na to uwagi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulholland Posted July 8, 2013 Author Share Posted July 8, 2013 (edited) no w tym drugiem księżyc miał się zbliżać do Ziemi, to było najważniejsze :) Edited July 8, 2013 by Mulholland Link to comment Share on other sites More sharing options...
blinq Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 W pierwszym bardzo fajny tracking i roto. A dym rzeczywiście nienaturalnie wyszedł... Ale ogólnie fajnie to wygląda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mulholland Posted July 9, 2013 Author Share Posted July 9, 2013 dzięki. Maskowałem klatka po klatce krzywymi, nie wiem czy jest lepszy sposób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncle Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 dzięki. Maskowałem klatka po klatce krzywymi, nie wiem czy jest lepszy sposób. jest, skoro juz strakowales to mozesz podpiac maske jako obiekt 3d i wtedy zlapie ze strakowanej kamery(: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts