Napisano 27 Sierpień 200420 l Witam wszystkich :) "Kamienice" to praca wykonana w 3ds i Photoshopie, metodami klasycznymi, co tu duzo mowic ;) Moj sprzet to Athlon 1.3, 512 RAM, GeForce2... Nie powiem ile czasu mi to zajelo, bo po prostu nie jestem w stanie ;) Z gory dziekuje za krytyke :)
Napisano 27 Sierpień 200420 l większy render by się przydał ale pracka całkiem przyjemna, ładne texturki...tylko chodniki mi nie pasują, trudno powiedzieć dlaczego bo mało widać.
Napisano 27 Sierpień 200420 l elegancko, ja bym sie chyba przyczepił do tych dzrwi z łukiem, troche malo 3d, no i droga z chodniukie, ale jak wczesniej, elegancko :)
Napisano 27 Sierpień 200420 l Bardzo ladna praca na to co widac w tej rozdzialce, w bramie bym przyciemnil bo teraz nie widac tam przestrzeni / glebii przez to rozjasnienie - oczywiscie domnaluj to w PSie:) Od podworza (z lewej) tez moze byc bardziej mroczno. Oczywiscie bedzie to wypominane przez tych, co nie maja dobrze ustawionych monitorow, ale kij z nimi;) z przyjemnoscia BDB! Pozdrawiam
Napisano 27 Sierpień 200420 l Bardzo przyjemna praca. Właściwie to niema się do czego przyczepić więc tylko pogratuluję :).
Napisano 27 Sierpień 200420 l Autor Wielkie dzieki za wszelkie uwagi, tym bardziej krytyczne ;-) postaram sie w najblizszym czasie zamiescic jakis wiekszy render, ale jak wiadomo, sa ograniczenia.... pozdrawiam, piterr
Napisano 22 Wrzesień 200420 l Witam wszystkich :) "Kamienice" to praca wykonana w 3ds i Photoshopie, metodami klasycznymi, co tu duzo mowic ;) Moj sprzet to Athlon 1.3, 512 RAM, GeForce2... Nie powiem ile czasu mi to zajelo, bo po prostu nie jestem w stanie ;) Z gory dziekuje za krytyke :) ladnie jak dlugo bawisz sie grafika 3d bo przjemnie wyglada czekam na dalsze pracki :)
Napisano 22 Wrzesień 200420 l fajna pracka naprawde:) swietnie rozlozone tekstury i dobrane:) pracka ma swoj klimacik, ogolnie swietnie gratuluje i pozdrawiam
Napisano 22 Wrzesień 200420 l jeny, to nie jest samochód!!! +++ pusto imho, ale nie przejmuj się; jest dobrze :D
Napisano 22 Wrzesień 200420 l fajny klimat, troszke sztuczne swiatlo... pracke pozwalam sobie wrzucic na tapetke... gratuluje.