Rafael Napisano 27 Sierpień 2004 Napisano 27 Sierpień 2004 Witam. Rysunek zbroi płytowej do podręcznika projektu Ragnarok Exodus. Proszę o opinie. Pozdrawiam.:)
smart Napisano 27 Sierpień 2004 Napisano 27 Sierpień 2004 jak dla mnie średnie:(rączki za bardzo różne,nie wygląda to jak zbroja lecz przyklejone płytki jakieś ,czuje że mógłbyś zrobić to lepiej pozdro
Rafael Napisano 27 Sierpień 2004 Autor Napisano 27 Sierpień 2004 Raczki są rożne gdyż jedna z nich jest pod kątem a druga jest obrócona do obserwatora (lewa ręka), ma to na celu pokazanie innego rzutu ochraniacza przedramienia. Brak pasków jest spowodowany tym iż jest to tylko rysunek przedstawiający rozmieszczenie poszczególnych elementów zbroi.
asfalton Napisano 27 Sierpień 2004 Napisano 27 Sierpień 2004 slyszalem o waszej grze od kolerzanki ze szkoly
Gość User190 Napisano 27 Sierpień 2004 Napisano 27 Sierpień 2004 Takie sobei - nie powala, ale brzydkie też nie jest.. ogólnie można łyknąć :) A co do koleŻanki - polecam zakupić słownik ortograficzny :)
RK Napisano 27 Sierpień 2004 Napisano 27 Sierpień 2004 Ekhm... rysowane poprawnie ale konstrukcja strasznie dziwaczna. Może to Ci pomoże: http://www.beautifuliron.com/armour_diagrams.htm
DarK Napisano 27 Sierpień 2004 Napisano 27 Sierpień 2004 W ogole mi to nie przypomina zbroi plytowej :( Ogolnie nie podoba mi sie :(. Moze wieksze naramienniki? Cokolwiek, no i sprawdz tego linka co rk wyslal to ci napewno pomoze
asfalton Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 nigdy nie bylem dobry z polaskiego a tu to bez wiekszego znaczenia mysle ,prosze wybacz mi ten blad ortograficzny juz wiecej nie bede buhuhuhuhuh aaa pozatym nie mam trzcionek i mi sie zaczyna wszystko kisic (po co ja to pisze) co do zbroji zbroja jak zbroja brak w niej czegos szczegolnego, wiecej detali moze zmien troche fason daj kilka propozycji
Vorek Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 Używałeś jakiś referencji ? chyba nie a radzę użyć bo zbroi płytowej to zabardzo nie przypomina, najwyżej kilka kawałków, poszperaj po sieci, napewnom jest sporo fotek.
Rafael Napisano 28 Sierpień 2004 Autor Napisano 28 Sierpień 2004 Witam. Przerobiłem elementy zbroi, oto nowa wersja. Cała zbroje płytowa rysowałem według wyznaczników które otrzymałem, w związku z czym nie mogłem zrobić zbroi takich jakie są na linku kilka wpisów wyżej.
little-ninja Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 Raczki są rożne gdyż jedna z nich jest pod kątem a druga jest obrócona do obserwatora (lewa ręka), ma to na celu pokazanie innego rzutu ochraniacza przedramienia. no pieknie ale chyba nie wiesz co to jest przedramie skoro wogole sie nie skrecilo...kiedy obracasz dlon automatycznie zmienia ci sie uklad nie tylko reki ale przedramienia tez ...a u ciebie tego nie ma
Jedrush Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 http://www.mardinus.c2000.pl/ tu sa piekne zbroje plytowe.popatrz i zrob cos takiego wybajerowanego bo to wyglada nieciekawie(nie chodzi o wykonanie ,bo jest bardzo fajne, tylko o wszystko w ogole;p)
Rekomendowane odpowiedzi