Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 6,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

heh, świetne, podobami się. Na początku ciężko było mi ocenić roślinki ale na making of'ie widać wszystko. Dam ***** zacałokształt. Świetny wpis do portfolio :)

Napisano
  • Autor
jak robiłeś roślinki?

Troche bylo roslinek z XFroga ale też używałem GrowFX do co dziwniejszych rzeczy w stylu pnącza czy wiszący mech.

Napisano

Wyszło super,

mógłbyś napisać jak to sie stało że dostałeś zlecenie od Heavy Artillery oraz jak się z nimi współpracuje? ;)

pozdro,

p.

Napisano
  • Autor
Wyszło super,

mógłbyś napisać jak to sie stało że dostałeś zlecenie od Heavy Artillery oraz jak się z nimi współpracuje? ;)

pozdro,

p.

Sprawa byla prosta. Po prostu sie ze mna skontaktowali zebym z nimi wspolpracowal :) Wspolpraca wysmienita tylko momentami w kosc dawala roznica czasu bo sa z Canady ale trzeba byc twardym nie mientkim :)

Jeszcze sporo innych rzeczy zrobilem dla Nich i Nikea i wkrotce bede wrzucal jak sie podniesie NDA.

Napisano
Sprawa byla prosta. Po prostu sie ze mna skontaktowali zebym z nimi wspolpracowal :) Wspolpraca wysmienita tylko momentami w kosc dawala roznica czasu bo sa z Canady ale trzeba byc twardym nie mientkim :)

Jeszcze sporo innych rzeczy zrobilem dla Nich i Nikea i wkrotce bede wrzucal jak sie podniesie NDA.

siemka, dzięki za info i czekam na pokaz reszty rzeczy dla nich ;)

Napisano

Gratuluje projektu ale jak dla mnie to jest trochę za ciemno rośliny są ledwo widoczne, trawka ładnie wyszła.

Napisano

Wygląda super, ale czy do takich statycznych ujęć nie prościej byłoby zrobić fotomontaż ze stockowych zdjęć? Tym bardziej, że rośliny z tła praktycznie niewidoczne.

Napisano
  • Autor

to szlo na billbordy i bylo w rozdzialce 8K wiec ciezko o takie stocki plus nie wygldaloby to za dobrze.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności