Sidre Napisano 3 Sierpień 2013 Napisano 3 Sierpień 2013 (edytowane) Jako "dyżurny" oficjalnie nie biorę udziału w konkursie, ale zaprojektowania Warszawskiej strefy kwarantanny sobie nie odmówię :D . A czy jest lepsze miejsce na warownię niż Stare Miasto - mury nie do przejścia przez klikaczy już stoją wystarczy dodać kilka bram i zabarykadować ulice. - na początek mapa. (w grze można znaleźć podobne). Edytowane 14 Sierpień 2013 przez Sidre
WWWoj Napisano 4 Sierpień 2013 Napisano 4 Sierpień 2013 Hehe fajny pomysł na fan level design! Jeszcze będziesz czasem musiał sam sobie wręczyć artbooka i dopiero będzie ;)
Urbanboogie Napisano 8 Sierpień 2013 Napisano 8 Sierpień 2013 Dobrze że wziąłeś tę część, bo ja planowałem zająć Cytadelę w razie zombie apocalypse! Nie będziemy sobie wchodzić w drogę, a może nawet jakiś tunel się wykopie, to i na piwko/rysowanie będziemy się spotykać wieczorami
Sidre Napisano 8 Sierpień 2013 Autor Napisano 8 Sierpień 2013 heheh. No planuję się tu jakoś urządzić - zbuduj sobie przy Cytadeli port to jakieś wodne połączenie się otworzy. Wcześniej myślałem też o Cytadeli ale nie ma tam pubów i domów dla ludzi, i tych artystów malarzy z rynku, ale życze Ci powodzenia. :)
Urbanboogie Napisano 8 Sierpień 2013 Napisano 8 Sierpień 2013 Właśnie dlatego tak nieśmiało wspomniałem o tym tunelu... :)) Wodne połączenie to też jakaś opcja. Albo przynajmniej rurociąg z któregoś pubu bym puścił do siebie...
Sidre Napisano 8 Sierpień 2013 Autor Napisano 8 Sierpień 2013 Dobra dobra... tunel z piwkiem będzie, ale coś nie widzę Pańskiego wątku z fanartem... ja przynajmniej mam już plan :D
Sidre Napisano 14 Sierpień 2013 Autor Napisano 14 Sierpień 2013 ... Urbanboogie, no u mnie browary się skończyły... jeszcze kilka rzeczy mi zostało do zrobienia ... może macie jakieś sugestie ?
kopfstoff Napisano 20 Sierpień 2013 Napisano 20 Sierpień 2013 haha, great idea! reminds me of the map you can find... i love the dirt on the lens in front of the sun on that last drawing, the effect really looks like in the game. :) haha, świetny pomysł! Przypomina mi mapie można znaleźć ... kocham brud z obiektywu przed słońcem na tym ostatnim rysunku, efekt naprawdę wygląda w grze. :)
Rekomendowane odpowiedzi