Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jako "dyżurny" oficjalnie nie biorę udziału w konkursie, ale zaprojektowania Warszawskiej strefy kwarantanny sobie nie odmówię :D .

A czy jest lepsze miejsce na warownię niż Stare Miasto - mury nie do przejścia przez klikaczy już stoją wystarczy dodać kilka bram i zabarykadować ulice.

- na początek mapa. (w grze można znaleźć podobne).

map.jpg

Edytowane przez Sidre

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 7,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hehe fajny pomysł na fan level design! Jeszcze będziesz czasem musiał sam sobie wręczyć artbooka i dopiero będzie ;)

Napisano

Dobrze że wziąłeś tę część, bo ja planowałem zająć Cytadelę w razie zombie apocalypse! Nie będziemy sobie wchodzić w drogę, a może nawet jakiś tunel się wykopie, to i na piwko/rysowanie będziemy się spotykać wieczorami

Napisano
  • Autor

heheh. No planuję się tu jakoś urządzić - zbuduj sobie przy Cytadeli port to jakieś wodne połączenie się otworzy. Wcześniej myślałem też o Cytadeli ale nie ma tam pubów i domów dla ludzi, i tych artystów malarzy z rynku, ale życze Ci powodzenia. :)

Napisano

Właśnie dlatego tak nieśmiało wspomniałem o tym tunelu... :)) Wodne połączenie to też jakaś opcja. Albo przynajmniej rurociąg z któregoś pubu bym puścił do siebie...

Napisano
  • Autor

Dobra dobra... tunel z piwkiem będzie, ale coś nie widzę Pańskiego wątku z fanartem... ja przynajmniej mam już plan :D

Napisano
  • Autor

... Urbanboogie, no u mnie browary się skończyły...

wip.jpg

jeszcze kilka rzeczy mi zostało do zrobienia ... może macie jakieś sugestie ?

Napisano

haha, great idea! reminds me of the map you can find... i love the dirt on the lens in front of the sun on that last drawing, the effect really looks like in the game. :)

haha, świetny pomysł! Przypomina mi mapie można znaleźć ... kocham brud z obiektywu przed słońcem na tym ostatnim rysunku, efekt naprawdę wygląda w grze. :)