GrzegorzPrzybys Napisano 5 Sierpień 2013 Napisano 5 Sierpień 2013 Uwielbiam TLoU. Podziwiam w niej absolutnie wszystko, a drobne błędy wybaczam! Dlatego nie odmówię sobie udziału w tym konkursie. Na razie zaklepuję tylko swoje skromne poletko i będę walczył aby znaleźć trochę czasu na zrobienie jakiegś fan-arta. Pozdr i powodzenia dla wszystkich.
WWWoj Napisano 5 Sierpień 2013 Napisano 5 Sierpień 2013 ahh, a już się podjarałem i szukam obrazka, a tu jednak trzeba poczekać :) dawaj dawaj!
GrzegorzPrzybys Napisano 6 Sierpień 2013 Autor Napisano 6 Sierpień 2013 Hehe. Nie no obrazek nie pojawi się raczej zbyt prędko, ale mam już jakieś pomysły i zapuszczam maszynerie. Konkurencja na pewno będzie bardzo ostra. Chociaż bez Marka i Maćka troszeczkę więcej powietrza do złapania oddechu zostaje ;]
GrzegorzPrzybys Napisano 7 Sierpień 2013 Autor Napisano 7 Sierpień 2013 (edytowane) Taki szkic udało mi się nabazgrać, ale mam jeszcze parę pomysłów więc pewnie to tylko rozpęd: Edytowane 7 Sierpień 2013 przez GrzegorzPrzybys
WWWoj Napisano 10 Sierpień 2013 Napisano 10 Sierpień 2013 extra klimat skradania, chociaż ta stylizacja postaci troche mi pod dishonored podchodzi w pierwszym skojażeniu, ale fajnie wygląda :)
kopfstoff Napisano 20 Sierpień 2013 Napisano 20 Sierpień 2013 LOVE this sketch! beautiful lines, perspective, lighting and contrast. really like the cartoon look of it too. :) Uwielbiam ten skecz! piękne linie, perspektywy, oświetlenie i kontrast. bardzo podoba mi się wygląd kreskówki też. :)
Rekomendowane odpowiedzi