Napisano 20 Czerwiec 200321 l no dawno tu nie zaglądałem i musze powiedziec że naprawde bardzo mie twoje postępy i opczynania zaskoczyły :) smoczek jest spox
Napisano 20 Czerwiec 200321 l Autor Dzięki chłopaki!;););) W poniedziałek postaram się wrzucić więcej. Giorgione
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Autor Mały upload. Na razie nie ma jeszcze podłoża i rzeeki, ale to postaram się pokazać w następnym uploadzie. Oprócz tego muszę jeszcze zwiększyć domki i zmienić teksturkę daszków wieżyczek.
Napisano 24 Czerwiec 200321 l Autor kolejne ujęcie. Mały błąd teksturowania na przedniej wieżyczce został już skorygowany.
Napisano 9 Lipiec 200321 l Podobają mi się te \"makiety\" smoka i konia. Spróbuj troszkę \"przybrudzić\" mury - jakieś zacieki z deszczu, wspinające się narośla-glony.... gdzieś ślad po pożarze -> myślę że wymyślisz jeszcze takich \"smaczków\" więcej [soczek]
Napisano 4 Sierpień 200321 l Qul pracka. Jestem zachwycony. Świetnie wymodelowałeś tego smoka i konia. Jaka to była metoda: mesch czy patch, czy może jeszcze inna. Czekam kolejnych renderów.
Napisano 16 Październik 200321 l Hej, co się dzieje? Jakoś nie widzę dalszego ciągu, Co to druga część Matrixa? Giorgione prosimy o obiecane updaty, jestem ciekawy jak to wyszło w końcowym rezultacie
Napisano 16 Październik 200321 l no gorgione!! tak milo zapowiadajaca sie pracka nie moze czekac z wyjsciem na swiat, umiesc update!!
Napisano 31 Październik 200321 l Zajefajny tylko jeden problem: wygląda jakby robił kupę(za przeproszeniem) w locie. Spróbój mu podkulić łapki (przyjrzyj się ptaszkom, jak to robią...:):)
Napisano 23 Wrzesień 200816 l hej witam wrzystkich moze ktos doradzi mam kamere na kturej mam nagrane ja cos niewidzialnego podnosze i wyzucam chcialbym w tym filmiku wstawic samochod z 3ds maxa lub jakis inny object dzieki z gory pozdrawiam :)