Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

no dawno tu nie zaglądałem i musze powiedziec że naprawde bardzo mie twoje postępy i opczynania zaskoczyły :) smoczek jest spox

• Odpowiedzi 113
  • Wyświetleń 12,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Mały upload. Na razie nie ma jeszcze podłoża i rzeeki, ale to postaram się pokazać w następnym uploadzie.

Oprócz tego muszę jeszcze zwiększyć domki i zmienić teksturkę daszków wieżyczek.

Napisano
  • Autor

kolejne ujęcie. Mały błąd teksturowania na przedniej wieżyczce został już skorygowany.

Napisano

Podobają mi się te \"makiety\" smoka i konia. Spróbuj troszkę \"przybrudzić\" mury - jakieś zacieki z deszczu, wspinające się narośla-glony.... gdzieś ślad po pożarze -> myślę że wymyślisz jeszcze takich \"smaczków\" więcej [soczek]

Napisano

Qul pracka. Jestem zachwycony. Świetnie wymodelowałeś tego smoka i konia. Jaka to była metoda: mesch czy patch, czy może jeszcze inna.

Czekam kolejnych renderów.

Napisano

Hej, co się dzieje? Jakoś nie widzę dalszego ciągu, Co to druga część Matrixa?

Giorgione prosimy o obiecane updaty, jestem ciekawy jak to wyszło w końcowym rezultacie

Napisano

no gorgione!! tak milo zapowiadajaca sie pracka nie moze czekac z wyjsciem na swiat, umiesc update!!

Napisano

Zajefajny tylko jeden problem: wygląda jakby robił kupę(za przeproszeniem) w locie. Spróbój mu podkulić łapki (przyjrzyj się ptaszkom, jak to robią...:):)

Napisano

hej witam wrzystkich moze ktos doradzi

mam kamere na kturej mam nagrane ja cos niewidzialnego podnosze i wyzucam chcialbym w tym filmiku wstawic samochod z 3ds maxa lub jakis inny object dzieki z gory pozdrawiam :)