SCORPI Napisano 20 Czerwiec 2003 Napisano 20 Czerwiec 2003 no dawno tu nie zaglądałem i musze powiedziec że naprawde bardzo mie twoje postępy i opczynania zaskoczyły :) smoczek jest spox
giorgione Napisano 20 Czerwiec 2003 Autor Napisano 20 Czerwiec 2003 Dzięki chłopaki!;););) W poniedziałek postaram się wrzucić więcej. Giorgione
giorgione Napisano 24 Czerwiec 2003 Autor Napisano 24 Czerwiec 2003 Mały upload. Na razie nie ma jeszcze podłoża i rzeeki, ale to postaram się pokazać w następnym uploadzie. Oprócz tego muszę jeszcze zwiększyć domki i zmienić teksturkę daszków wieżyczek.
giorgione Napisano 24 Czerwiec 2003 Autor Napisano 24 Czerwiec 2003 kolejne ujęcie. Mały błąd teksturowania na przedniej wieżyczce został już skorygowany.
giorgione Napisano 24 Czerwiec 2003 Autor Napisano 24 Czerwiec 2003 sorki za światło troszkę przesadziłem.
Krzysztof Kucharz Napisano 9 Lipiec 2003 Napisano 9 Lipiec 2003 Podobają mi się te \"makiety\" smoka i konia. Spróbuj troszkę \"przybrudzić\" mury - jakieś zacieki z deszczu, wspinające się narośla-glony.... gdzieś ślad po pożarze -> myślę że wymyślisz jeszcze takich \"smaczków\" więcej [soczek]
kulexy Napisano 10 Lipiec 2003 Napisano 10 Lipiec 2003 cos dawno nie bylo updatu :( szkoda bo fajna pracka sie zapowiada :(
giorgione Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Napisano 10 Lipiec 2003 Spoko, spoko... Po malutku się robi :D:D:D Giorgione
Frankot Napisano 4 Sierpień 2003 Napisano 4 Sierpień 2003 Qul pracka. Jestem zachwycony. Świetnie wymodelowałeś tego smoka i konia. Jaka to była metoda: mesch czy patch, czy może jeszcze inna. Czekam kolejnych renderów.
trzy budziki Napisano 16 Październik 2003 Napisano 16 Październik 2003 Hej, co się dzieje? Jakoś nie widzę dalszego ciągu, Co to druga część Matrixa? Giorgione prosimy o obiecane updaty, jestem ciekawy jak to wyszło w końcowym rezultacie
Kuciel Napisano 16 Październik 2003 Napisano 16 Październik 2003 no gorgione!! tak milo zapowiadajaca sie pracka nie moze czekac z wyjsciem na swiat, umiesc update!!
mort1 Napisano 31 Październik 2003 Napisano 31 Październik 2003 Zajefajny tylko jeden problem: wygląda jakby robił kupę(za przeproszeniem) w locie. Spróbój mu podkulić łapki (przyjrzyj się ptaszkom, jak to robią...:):)
Gość Optimus Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 hej witam wrzystkich moze ktos doradzi mam kamere na kturej mam nagrane ja cos niewidzialnego podnosze i wyzucam chcialbym w tym filmiku wstawic samochod z 3ds maxa lub jakis inny object dzieki z gory pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi