Niewiara Napisano 13 Sierpień 2013 Napisano 13 Sierpień 2013 (edytowane) Pierwszy raz cokolwiek tu wrzucam, ale gra jest tak dobra, że nawet jakby nie było tego contestu to i tak bym coś zmalował. Na razie coś co było szkicem ale poszło dalej. [ATTACH=CONFIG]91516[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]91362[/ATTACH] Edytowane 30 Sierpień 2013 przez Niewiara
Fr3d3k Napisano 14 Sierpień 2013 Napisano 14 Sierpień 2013 polowanie na jelenie to bardziej Tomb Raider a nie TloU:)
EthicallyChallenged Napisano 14 Sierpień 2013 Napisano 14 Sierpień 2013 polowanie na jelenie to bardziej Tomb Raider a nie TloU:) Oczywiscie nie liczac sceny polowania na jelenia.
Fr3d3k Napisano 14 Sierpień 2013 Napisano 14 Sierpień 2013 Oczywiscie nie liczac sceny polowania na jelenia. Masz racje. Ale dla mnie pierwsze skojarzenie to TR- tam było wiecej tych polowań. TLoU to dla mnie zniszczony świat i zarażeni. Tutaj widze las i jelenia :) Ale widać chłopak ma talent i obrazek juz sam w sobie zapowiada sie fajnie
grass Napisano 14 Sierpień 2013 Napisano 14 Sierpień 2013 w Tlou zwierząt jest sporo i zadziwiająco dużo ludzi - tytuł trochę mylący :D
saharaam Napisano 14 Sierpień 2013 Napisano 14 Sierpień 2013 w Tlou zwierząt jest sporo i zadziwiająco dużo ludzi - tytuł trochę mylący :D No, nagle spod ziemi wyrasta 100 chłopa polujący na jedną dziewczynkę, hmm. Fajnie się zapowiada :) prosi się o ciekawy focus
kopfstoff Napisano 20 Sierpień 2013 Napisano 20 Sierpień 2013 i love that moment in the game, can't wait to see more! hope you get hard white contrasts for the snow. :) Kocham ten moment w grze, nie mogę się doczekać, aby zobaczyć więcej! nadzieję, że masz twarde białe kontrasty na śniegu. :)
Rekomendowane odpowiedzi