Napisano 13 Sierpień 201311 l Pierwszy raz cokolwiek tu wrzucam, ale gra jest tak dobra, że nawet jakby nie było tego contestu to i tak bym coś zmalował. Na razie coś co było szkicem ale poszło dalej. [ATTACH=CONFIG]91516[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]91362[/ATTACH] Edytowane 30 Sierpień 201311 l przez Niewiara
Napisano 14 Sierpień 201311 l polowanie na jelenie to bardziej Tomb Raider a nie TloU:) Oczywiscie nie liczac sceny polowania na jelenia.
Napisano 14 Sierpień 201311 l Oczywiscie nie liczac sceny polowania na jelenia. Masz racje. Ale dla mnie pierwsze skojarzenie to TR- tam było wiecej tych polowań. TLoU to dla mnie zniszczony świat i zarażeni. Tutaj widze las i jelenia :) Ale widać chłopak ma talent i obrazek juz sam w sobie zapowiada sie fajnie
Napisano 14 Sierpień 201311 l w Tlou zwierząt jest sporo i zadziwiająco dużo ludzi - tytuł trochę mylący :D
Napisano 14 Sierpień 201311 l w Tlou zwierząt jest sporo i zadziwiająco dużo ludzi - tytuł trochę mylący :D No, nagle spod ziemi wyrasta 100 chłopa polujący na jedną dziewczynkę, hmm. Fajnie się zapowiada :) prosi się o ciekawy focus
Napisano 20 Sierpień 201311 l i love that moment in the game, can't wait to see more! hope you get hard white contrasts for the snow. :) Kocham ten moment w grze, nie mogę się doczekać, aby zobaczyć więcej! nadzieję, że masz twarde białe kontrasty na śniegu. :)