Juzwa Napisano 26 Sierpień 2013 Share Napisano 26 Sierpień 2013 Witam, Cos dziwnego sie u mnie w projekcie zdazylo. Otoz czesto zle mi wyswietla sie siatka z wlaczonym "Show end result toggle" gdy powyzej mam turbosmooth czy meshsmooth: Zazwyczaj wyswietlaja sie obie siatki, jedna na pomaranczowo, druga wysmoothowana. Dzieje sie to tylko w jednym projekcie, wiec pewnie gdzies jest jakas opcja od tego, ale nie wiem pod czym w ogole mam szukac.... W sumie juz koncze projekt i wymodelowalem calosc bez podgladu :) ale i tak dobrze by wiedziec. Pierwszy raz cos takiego mi sie zdarzylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 27 Sierpień 2013 Share Napisano 27 Sierpień 2013 Czołem. Znajdź sobie tą zakładkę w Editable Poly: I zaznacz "Show Cage". Pozdrawiam! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 27 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2013 No prosze, tyle lat w maxie a w zyciu nawet nie zagladalem w subdiv :D Po dokladnych ogledzinach znalazlem ze czesc z moich obiektow nie ma nawet takiej zakladki :) Collapse to pomoglo. Thx za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Sierpień 2013 Share Napisano 27 Sierpień 2013 "Show Cage" jest też w załączonym przez ciebie screenie, pod Edit Poly Mode. (chyba robi to samo, ale akurat nie mam jak sprawdzić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 27 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2013 okej, chyba czas na wakacje, bo czuje sie jak najwiekszy noob :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi