09121986 Napisano 29 Sierpień 2013 Share Napisano 29 Sierpień 2013 (edytowane) Sklejałem sklejałem i skleiłem. Breakdown kilku scen z demo reela. Oglądajcie w HD w pasku opis postprodukcji. Pozrdawiam Cały reel tutaj: Edytowane 10 Wrzesień 2013 przez 09121986 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 29 Sierpień 2013 Share Napisano 29 Sierpień 2013 Dobry materiał :) Tylko mam jedno ale: chodzi mi o koła samochodu w willi. Wydaje się że samochód za szybko się porusza względem prędkości obrotu kół. Obliczałeś matematycznie ile samochód przejedzie przy jednym obrocie koła czy ustawiałeś 'na oko'? Jeszcze mam pytanie co do DoF'a i MotionBlur'a. To jakieś pluginy do aftera? Ten DoF od Frishlufta? A MB to jakiś plugin specjalny? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 30 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2013 Dzięki :) Rig ręcznie robiony , obroty na farta :) Dof tak jak powiedziałeś Frishlufta ktos mi go polecił i już tylko jego używam , a do blurowania RSMB i też polecam :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkarin Napisano 4 Wrzesień 2013 Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Czasami delikatniej z aberracja ;) Ogolnie jest moc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 muzyka zbyt dynamiczna.. zwłaszcza do wnętrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 10 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2013 @akkarin - abberacja :D moje przekleństwo , już teraz troche sie ogarnąłem i staram się nie przesadzać :) Dzięki za dobre słowo :) @torm - dzwiękowcem nie jestem , i tak długo szukałem co by podpasowało. Ale ogólnie akurat z muzyki jestem zadowolony :) także co kto lubi :) Ciężko było wymyślić to tak żeby muzyka ze wszsytkim się zgrywała .. zrobiłem co mogłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi