pauloos Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 witam! to moja pierwsza praca w 3D prezentowana na szerokim forum:) glowe robie po raz drugi, tej pierwszej nigdy nie skonczylem.. 3D studio bawie sie od dwoch miesiecy, i po kolejnym nudnym tutorialu postanowilem wziac sie za cos bardziej ambitnego:) prosze o komentarze...
Poison mar Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 Może coś fajnego z tego bydzie, na razie rób dalej... no i ciekawej i owocnej dalszej pracy...
Salvator Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 po pierwsze, dawaj czarno białe jpegi bo szybciej się ładują ;] Narazie widać kaszankę w siatce. Kształt oczu odbiega od tego na zdjęciach(niestety :P) Pokaż siatkę i pracuj, pracuj, bo wygląda to całkiem dobre (jak na początek).
Gość User190 Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 Wróć może jednak do tutoriali i wpadnij za następne 2 miesiące ;) :P Nie no.. tak na serio to jak na początek to czysta nauka modelowania... Musisz dużo ćwiczyć - najważniejsze to najpierw z grubsza przemyśleć topologię siatki - bez tego będzie ciężko,a to rzychodzi dopiero po zrobieniu n-tego modelu.. pracuj dalej.. >>>
darkelf Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 pokaz siatyke, bo chyybba nie zastosowales meshsmooth... ja tam jakichs strasznych zastrzezen nie mam na razie... wyglada to nawet niezle, ale poczekam na MS.
pauloos Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Napisano 30 Sierpień 2004 update pracki. daje siatke w widoku z przodu.. Salvator: daje siatke, oczy poprawilem ale to jeszcze nie to... bede nad tym pracowal:) M@Ti: tutoriale i tak mnie nie mina... jesli chodzi o przemyslenie siatki to przyznaje ze poszedlem na zywiol, ale obiecuje ze od nastepnego modelu bedzie to bardziej przemyslane. darkelf: rzeczywiscie nie bylo meshsmootha:) dzieki wszystkim za posty
lukasz Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 natalia coraz ładniejsza ...zarysujesz kosci policzkow - fragment od nosa do ucha jakis płaski jest(w tym widkoku przynajmniej) i bedzie pięknie ....:) :) do zobaczenia w tygidniu
Pionier Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 faktycznie lepiej zaczyna wygladac. fajna kobiete sobie wybrales ;P
podniemnem Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 hmmm....... a jak zrobisz jej piekne oczeta:) takiego rendera jeszcze nie wymyslono, ktory by podolal. a tak na serio czekam postepow ale zapowiada sie ladnie. fajnie bo bedzie mozna porownac do oryyyginalu.
Falcrum Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 No widzę, ze choć jeden samiec wymodeluje tę piękną samiczkę... Powodzenia. Już nie mogę się doczekać kolejnych updatow ;) Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi