Napisano 29 Sierpień 200420 l witam! to moja pierwsza praca w 3D prezentowana na szerokim forum:) glowe robie po raz drugi, tej pierwszej nigdy nie skonczylem.. 3D studio bawie sie od dwoch miesiecy, i po kolejnym nudnym tutorialu postanowilem wziac sie za cos bardziej ambitnego:) prosze o komentarze...
Napisano 29 Sierpień 200420 l Może coś fajnego z tego bydzie, na razie rób dalej... no i ciekawej i owocnej dalszej pracy...
Napisano 29 Sierpień 200420 l po pierwsze, dawaj czarno białe jpegi bo szybciej się ładują ;] Narazie widać kaszankę w siatce. Kształt oczu odbiega od tego na zdjęciach(niestety :P) Pokaż siatkę i pracuj, pracuj, bo wygląda to całkiem dobre (jak na początek).
Napisano 29 Sierpień 200420 l Wróć może jednak do tutoriali i wpadnij za następne 2 miesiące ;) :P Nie no.. tak na serio to jak na początek to czysta nauka modelowania... Musisz dużo ćwiczyć - najważniejsze to najpierw z grubsza przemyśleć topologię siatki - bez tego będzie ciężko,a to rzychodzi dopiero po zrobieniu n-tego modelu.. pracuj dalej.. >>>
Napisano 29 Sierpień 200420 l pokaz siatyke, bo chyybba nie zastosowales meshsmooth... ja tam jakichs strasznych zastrzezen nie mam na razie... wyglada to nawet niezle, ale poczekam na MS.
Napisano 30 Sierpień 200420 l Autor update pracki. daje siatke w widoku z przodu.. Salvator: daje siatke, oczy poprawilem ale to jeszcze nie to... bede nad tym pracowal:) M@Ti: tutoriale i tak mnie nie mina... jesli chodzi o przemyslenie siatki to przyznaje ze poszedlem na zywiol, ale obiecuje ze od nastepnego modelu bedzie to bardziej przemyslane. darkelf: rzeczywiscie nie bylo meshsmootha:) dzieki wszystkim za posty
Napisano 30 Sierpień 200420 l natalia coraz ładniejsza ...zarysujesz kosci policzkow - fragment od nosa do ucha jakis płaski jest(w tym widkoku przynajmniej) i bedzie pięknie ....:) :) do zobaczenia w tygidniu
Napisano 31 Sierpień 200420 l hmmm....... a jak zrobisz jej piekne oczeta:) takiego rendera jeszcze nie wymyslono, ktory by podolal. a tak na serio czekam postepow ale zapowiada sie ladnie. fajnie bo bedzie mozna porownac do oryyyginalu.
Napisano 31 Sierpień 200420 l No widzę, ze choć jeden samiec wymodeluje tę piękną samiczkę... Powodzenia. Już nie mogę się doczekać kolejnych updatow ;) Pozdr