Spiritual Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Witam, Mam taki preblem po instalacji programu 3DS Max 2014 współrzędne X Y Z (coordinate display) nie wyświetlają się przy przesuwaniu kursora. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bajtek Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Jeśli po prostu nie masz tych strzałek do przesuwania to kliknij W, a jak nie pomoże to Q i znowu W. Kiedyś coś takiego miałem i pomagało. No chyba że o coś innego chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormwind Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 X przełącza widoczność gizma transformacji. Polecam przejrzeć domyślne skróty, jeżeli nie cały manual maxa lub jakiegokolwiek programu w którym pracujesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bajtek Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 A może rzeczywiście to X było... dawno tego nie używałem więc mogło mi się pomylić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts