Synchrones Napisano 17 Wrzesień 2013 Napisano 17 Wrzesień 2013 Witam. Wrzucam 4 widoki, jakie zrobiłam na konkurs Architecture Unchained. Należało pokazać swoją wizję architektury, która nie podlega jakimkolwiek zasadom i prawom. Udało mi się zająć drugie miejsce. Generalnie najwięcej czasu zajęła mi postprodukcja w Photoshopie, co zresztą chciałam mocno poćwiczyć. Pozdrawiam Ewa 01 02 03 04 [ATTACH=CONFIG]91669[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]91670[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]91671[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]91672[/ATTACH]
plasti Napisano 17 Wrzesień 2013 Napisano 17 Wrzesień 2013 wyglada bardzo intereujaco, wrzuc wieksze fotki przez jakiegos hosta
Synchrones Napisano 17 Wrzesień 2013 Autor Napisano 17 Wrzesień 2013 dzięki, pod numerkami są linki do dużych JPGów
DrRambo Napisano 18 Wrzesień 2013 Napisano 18 Wrzesień 2013 ten na środku nad drogą na pierwszym obrazku wygląda jakby był bardzo daleko z perspektywy, a po rozmiarze jakby był dość blisko co się trochę gryzie, poza tym bardzo ciekawie
09121986 Napisano 18 Wrzesień 2013 Napisano 18 Wrzesień 2013 Super , mi się bardzo podoba :) Gratuluje drugiego miejsca :) Jakie nagrody przytuliłaś ? Pozdrawiam
Synchrones Napisano 18 Wrzesień 2013 Autor Napisano 18 Wrzesień 2013 Super , mi się bardzo podoba :) Gratuluje drugiego miejsca :) Jakie nagrody przytuliłaś ? Pozdrawiam Dzięki, nagrody jeszcze nie dostałam. Ponoć ma to być cytując: V-Ray licence by ChaosGroup and 10 hours of direct support by ARTC.IT Ale biorąc pod uwagę że wyniki konkursu miały opóźnienie około miesiąca, to nie ma się co dziwić :) ten na środku nad drogą na pierwszym obrazku wygląda jakby był bardzo daleko z perspektywy, a po rozmiarze jakby był dość blisko co się trochę gryzie, poza tym bardzo ciekawie Tak, masz rację - coś mi tu z perspektywą nie zadziałało.
Pawelkos Napisano 20 Wrzesień 2013 Napisano 20 Wrzesień 2013 Bardzo ladne te obrazki, super pomysly i jak i fajnie zrobione postpro. Czasami troche perspektywa modeli nie lezy w stosunku do modeli, ale i tak bardzo mi sie podoba. Mozna wiedziec skad bralas obrazki do tel, jakas stonka z darmowymi zdjeciami czy po prostu google ?
Wania Napisano 20 Wrzesień 2013 Napisano 20 Wrzesień 2013 (edytowane) Co wy gadacie, przeciez tych budynkow w żaden sposob nie da sie odnieść do drogi (nie ma żadnego cienia ani nic), wiec perspektywa musi sie zgadzac - musicie ją sobie tylko dobrze wyobrazić. Obrazki bardzo fajne, w stylu Luxigonu i MIR:] Edytowane 20 Wrzesień 2013 przez Wania
Kramon Napisano 20 Wrzesień 2013 Napisano 20 Wrzesień 2013 Co wy gadacie, przeciez tych budynkow w żaden sposob nie da sie odnieść do drogi (nie ma żadnego cienia ani nic), wiec perspektywa musi sie zgadzac - musicie ją sobie tylko dobrze wyobrazić. Obrazki bardzo fajne, w stylu Luxigonu i MIR:] jest błąd nie da się tego ukryć :D jeżeli przyjąć że tam są kąty 90 to jest błąd :>
Wania Napisano 21 Wrzesień 2013 Napisano 21 Wrzesień 2013 Gdzie jest 90 stopni? Mogłbys wytłumaczyć gdze dokładnie jest bład?
Synchrones Napisano 23 Wrzesień 2013 Autor Napisano 23 Wrzesień 2013 Bardzo ladne te obrazki, super pomysly i jak i fajnie zrobione postpro. Czasami troche perspektywa modeli nie lezy w stosunku do modeli, ale i tak bardzo mi sie podoba. Mozna wiedziec skad bralas obrazki do tel, jakas stonka z darmowymi zdjeciami czy po prostu google ? Dzięki bardzo. Foty poszukane w sieci i powycinane, a czasem z mojej skromnej kolekcji zdjęć. Co wy gadacie, przeciez tych budynkow w żaden sposob nie da sie odnieść do drogi (nie ma żadnego cienia ani nic), wiec perspektywa musi sie zgadzac - musicie ją sobie tylko dobrze wyobrazić. Obrazki bardzo fajne, w stylu Luxigonu i MIR:] Dzięki - do Luxigona i Mira jeszcze daleka droga, ale dokładnie taką obrałam ;)
Rekomendowane odpowiedzi