Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam.

Wrzucam 4 widoki, jakie zrobiłam na konkurs Architecture Unchained. Należało pokazać swoją wizję architektury, która nie podlega jakimkolwiek zasadom i prawom. Udało mi się zająć drugie miejsce.

Generalnie najwięcej czasu zajęła mi postprodukcja w Photoshopie, co zresztą chciałam mocno poćwiczyć.

Pozdrawiam

Ewa

01

02

03

04

[ATTACH=CONFIG]91669[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]91670[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]91671[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]91672[/ATTACH]

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ten na środku nad drogą na pierwszym obrazku wygląda jakby był bardzo daleko z perspektywy, a po rozmiarze jakby był dość blisko co się trochę gryzie, poza tym bardzo ciekawie

Napisano

Super , mi się bardzo podoba :) Gratuluje drugiego miejsca :)

Jakie nagrody przytuliłaś ?

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor
Super , mi się bardzo podoba :) Gratuluje drugiego miejsca :)

Jakie nagrody przytuliłaś ?

Pozdrawiam

Dzięki, nagrody jeszcze nie dostałam. Ponoć ma to być cytując: V-Ray licence by ChaosGroup and 10 hours of direct support by ARTC.IT

Ale biorąc pod uwagę że wyniki konkursu miały opóźnienie około miesiąca, to nie ma się co dziwić :)

ten na środku nad drogą na pierwszym obrazku wygląda jakby był bardzo daleko z perspektywy, a po rozmiarze jakby był dość blisko co się trochę gryzie, poza tym bardzo ciekawie

Tak, masz rację - coś mi tu z perspektywą nie zadziałało.

Napisano

Bardzo ladne te obrazki, super pomysly i jak i fajnie zrobione postpro. Czasami troche perspektywa modeli nie lezy w stosunku do modeli, ale i tak bardzo mi sie podoba. Mozna wiedziec skad bralas obrazki do tel, jakas stonka z darmowymi zdjeciami czy po prostu google ?

Napisano

Co wy gadacie, przeciez tych budynkow w żaden sposob nie da sie odnieść do drogi (nie ma żadnego cienia ani nic), wiec perspektywa musi sie zgadzac - musicie ją sobie tylko dobrze wyobrazić. Obrazki bardzo fajne, w stylu Luxigonu i MIR:]

Edytowane przez Wania

Napisano
Co wy gadacie, przeciez tych budynkow w żaden sposob nie da sie odnieść do drogi (nie ma żadnego cienia ani nic), wiec perspektywa musi sie zgadzac - musicie ją sobie tylko dobrze wyobrazić. Obrazki bardzo fajne, w stylu Luxigonu i MIR:]

jest błąd nie da się tego ukryć :D jeżeli przyjąć że tam są kąty 90 to jest błąd :>

Napisano

Gdzie jest 90 stopni? Mogłbys wytłumaczyć gdze dokładnie jest bład?

Napisano
  • Autor
Bardzo ladne te obrazki, super pomysly i jak i fajnie zrobione postpro. Czasami troche perspektywa modeli nie lezy w stosunku do modeli, ale i tak bardzo mi sie podoba. Mozna wiedziec skad bralas obrazki do tel, jakas stonka z darmowymi zdjeciami czy po prostu google ?

Dzięki bardzo. Foty poszukane w sieci i powycinane, a czasem z mojej skromnej kolekcji zdjęć.

Dzięki - do Luxigona i Mira jeszcze daleka droga, ale dokładnie taką obrałam ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.