gfxusercom Napisano 23 Wrzesień 2013 Napisano 23 Wrzesień 2013 Witam dzisiaj ukończyłem prace nad nowym interfejsem firmowej www - klienta proszę o ocenę co jest okey, co nie jest itp...itd...kto co by zmienił:0 => www.godnosc.com.pl p.s. jeszcze parę drobnych zmian w samym kodzie się znajdzie dziękuję i pozdrawiam:)
torm Napisano 23 Wrzesień 2013 Napisano 23 Wrzesień 2013 ciężko powiedzieć, jak dla mnie jest po prostu zbyt nijakie... ja bym to zrobił od nowa
Faun Napisano 23 Wrzesień 2013 Napisano 23 Wrzesień 2013 Kolorystyka. Połączenie tego turkusu z pomarańczowym dosyć ryzykowne i niezbyt przyjemne dla oka.
gfxusercom Napisano 23 Wrzesień 2013 Autor Napisano 23 Wrzesień 2013 pomarańczowe jest tylko logo i pasek na górze, no i niektóre odsyłacze, na jaki byś zmienił?
jacekszy0 Napisano 23 Wrzesień 2013 Napisano 23 Wrzesień 2013 Ten powiększający się tekst przy :hover, który rozsuwa całą listę menu jest okropnę. Jak już tak chcesz robić to zrób stałą szerokość, żeby cała lista się nie rozsuwała.
Rekomendowane odpowiedzi