Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 117
  • Wyświetleń 10,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ta po lewej, ejśli muszę z tych 2ch wybierać.. ale w lewym górnym rogu pasowałoby to słońce :) takie dość duże :)

Napisano

lewej??? po prawej, Czciona do RIPAKT moze byc, ale dla 'kot

y za ploty' jest juz nieczytelna ( chociaz ja tam sie nie znam na hippytyhoppie, zostawilem portfel w elSegundo)

Napisano

Ta z białymi literkami bardziej mi się podoba.Odsunąć trochę RIPAKt od ...więc koty za płoty... można by.RIPAKT można trochę powiększyć.Ale to już takie tam sugestyjki nie żebym się czepiał,bo jest git.

Napisano

w tej po lewej swietnie sie oprezentuje ten napis:

"RIPAKT

...więc koty za płowy"

Lewa rulez...

Napisano

i po co było wieszać niczemu niewinne kociaki??? Jaki jest sens takiej zagrywki autorze - tytuł? Hmm

Nie przepadam, a właściwie nie toleruję takiej muzyki, a taki akcent na okładce spotęguję jedynie negatywne opinię na temat takich panów nierobów - artystów jak z koziej dupy trąbka!

W każdym razie takim akcentom zdecydowanie NIE NIE NIE

Pozdr

Napisano
  • Autor

MareG - ;) dzx za wypo

kłobuc,kulexy- dzx

szeryf - rynek nie rynek sie obaczy ;)dzx za linkasa

smart -pomyslimy jeszcze nad ta kosmetyka;)

bigi - jeszcze nie wiesz ze kase trzyma sie w skarpetce, a dokumentow sie nie nosi, podumowujac miesiac temu moj tez sie ulotnil na polu namiotowym "u saszy" heh?

poz

Napisano

z tego watku jednoznacznie wyłania sie mysl...

"nie da sie" albo "nie wyszło"

z sympatią gruby skurczybyk

ps: panie czcionka. słabo pan pomeczył ta okładke :P

Napisano
  • Autor

peter - heh czy wyszlo to sie okaze jak ktos jeszcze bedzie mnie prosil o okladke :D, a ze tobie sie nie podoba skurczybyku ;)ech no wszystkich nie moge zadowolic(szkoda ze nie wlaczyles sie wczesniej obiboku moze bys mnie przekierowal na "wlasciwa" sciezke)

oki i koniec z ta wersja i zostaje to albo z bialymi napisami powyzej..decyzja chopokow

pozdrawiam wszystkich i dziekuje za komentarze...jak dostane plyte to walne tu skana hehe

hh2z.jpg

Napisano

ten blondyn to jak profesor z tytusa :)

ot moja konstruktywna krytyka....bo to koniec wiec po co pieprzyc ze napis (solidnie wytłoczona nazwa zespolu) jest nierownoległy od krawedzi tej blaszki i jest za nisko....ma inny kolor niz tytuł (nie wspominajac o logo)....dół jest z innej bajki i ma sie nijak do obrazka...zupełnie niewiadomo o co chodzi z tym czyms za siatą...kolory by adam...itd..itd...

Napisano
  • Autor

...w wiekszosci masz racje no a ale coz ...pierwsze koty za ploty :D

poz

ps 1.krzywy napis bo pijany fachowiec to kladl hehe

2.kolor tytolu jasniejszy bo ponoc byl nieczytelny

3. z tym czyms za siatka ...ech

4. co do profesora T.alenta heh co ja moge ze na tytusie sie uczylem czytac:D