Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mam okazje kupic ten aparacik, cena atrakcyjna, moje pytanie, czy ten aparat jest dobry/zly? przeznaczenie glownie cykanie textur;)) w wysokiej rozdzielczosci i jak najlepszym wygladem, inne zastosowania to raczej standardowe, imprezy/ ew. utrwalanie zauwazonych gdizes po drodze inspiracji

czy ten aparat jest warty wydania 1000zl?

tu jest jego specyfikacja

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30436586

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

troche mały zoom optyczny, ale jak na tą cenę to chyba dobra oferta:) No i oczywiście karta pamięci będzie potrzebna nowa, bo na 32 mało się mieści.

Napisano

hmm no na tym zoomie mi az tak bardzo nie zalezy, przejade sie zaraz do mediamarktu i zobacze tam aparaciki, co do karty to kupie 256 przynajmniej;) ale 32 to na standardzie,

Napisano

Sam posiadam podobny aparacik HP do zdjec imprezowych ( w pracy korzystam obecnie z Nikona D70) Czy jest on warty 1000 zl mysle ze tak choc nie jest to moze jakas straszna okazja. Aparat jak wiekszosc modeli tego producenta oferuje niewielkie mozliwosci tworcze ale za to calkiem niezle robi to za co mu placa - czyli zdjecia w latwy sposob bez koniecznosci posiadania gigantycznej wiedzy...mysle ze na Twoje potrzeby jest wystracajacy.

Aha sporym minusem aparatow HP jest to ze w razie jakiejkolwiek usterki kazda naprawa w serwisie tej firmy kosztuje tyle samo ponad 700 zl!!! zwazajac na to ze najdrozsze modele tego porducenta kosztuja ponad 2000 to jest to troche chore...

Napisano

na minus trzeba tez zapisac jego jak i jego starszych braci duza pradozernosc!

ja bym jednak nie kupowal HPeka. od HP to sie kupuje drukarki i nic wiecej :-)

zdecydowanie polecam kolejnosc przypadkowa: canon a 75, 85 (cenowo ok 1000 zl), jesli ma byc taniej i rownie ladnir to canon a 60 a jesli drozej to a 80, minolta z1,z2,z10.

ale jesli ty potrzebujesz goglownie do fotografowania tekstur to w zupelnosci wystaczy ci aparat ze 600 -700 zl