Napisano 30 Październik 201311 l Hej tylko ja tak mam, czy może byla jakas zorganizowana akcja, bo nie mam swoich postów i wątków nigdzie. Czy takie były stare że poleciały do kosza? Tak tylko pytam, bo wpadłem zobaczyć czy już da się z powrotem czytać forum i chciałem kilka linków wpuścić do swojego gameartu.
Napisano 30 Październik 201311 l Wróci wszystko za jakiś czas. Niestety indeks bazy trzymającej cache się uszkodził. To ponad 1,5gb tabela i ponad milion postów do odbudowania i robi się to po nocach. Za jakiś czas wszystko będzie grało. Niestety nie mogę tego puszczać w dzień jak jest ruch bo serwer leży (proces bardzo męczy procesor).
Napisano 30 Październik 201311 l Autor no spoko dzieki za odpowiedz, powodzenia. nie wiem jaką masz usługę serwerową bo na niektórych można ustawić jaki % procesora ma iść na zadanie i wtedy leci cały czas na okreslonej ilości % ale o chyba mieć trzeba dedykowany, bo na wirtualnych nie chula.
Napisano 31 Październik 201311 l Dokładnie chciałem o to pytać, szukałem swojego wątku sprzed x miesięcy a mogłem go znaleźć w wyszukiwarce ani odpowiednim dziale - a tu dupa. Fajnie że nie zniknęło, też się tego bałem. Pozdrawiam!
Napisano 31 Październik 201311 l 330k juz jest. Walcze z tym. olaf: to jest dedyk, ale jestem zdany na pewne narzedzia vb. To nie jest tylko jeden proces (PID), ktory moglbym oddelegowac. Ale jutro wolne, mniejszy ruch. Pewnie uda sie nadgonic :)