Napisano 20 Grudzień 20159 l super te zimowe postacie ! troche szkoda, ze nikt nie ma nic do powiedzenia a propos techniki, zadnej krytyki ani komentarza :p same sie bronia i mozna tylko wzdychac. probowalas bardziej renderowac te postacie? wysc poza etap super szkicu ? ;) zachecam Cie bardzo, bo super rzeczy moga z tego wyjsc :) Pozdro!
Napisano 20 Sierpień 20168 l Autor Update:: W przerwach nad nocą Kupały czasami coś nabazgrolę :) Chyba złapałam swojego styla :D
Napisano 20 Sierpień 20168 l Stanowczo złapałaś ^^ świetnie się to ogląda, wiedźma i płetwiarz pod nią to stanowczo moi ulubieńce. Jedyne co, to ten smark czerwony pod nosem muchomora mi się nie podoba ale to takie czepianie się na siłę ;p Wszystko się zgadza, z chęcią obejrzałbym jakąś książkę z twoimi ilustracjami. Nie wiem jak stoisz z czasem ale ostatni wpadł do mnie taki link http://www.wydawnictwodwiesiostry.pl/jasnowidze_2016/uj-9/ wejście darmowe i czasu trochę zostało więc może Cię zainteresuje :)
Napisano 20 Sierpień 20168 l Autor Dzięki wielkie! Niestety nie dam rady z konkursem bo robię krótki film animowany ( zobacz w dziale animacja "Noc Kupały") i skupiam się narazie na tym.
Napisano 21 Sierpień 20168 l ale ten wodnik szuwarek, ten muchomorek i ostatnia ilustracja miodne a styl fakt, zlapalas :)
Napisano 25 Październik 20168 l zdecydowanie ustabilizował sie przyjemny dla oka styl. Bardzo fajne i lekkie.
Napisano 11 Grudzień 20168 l Autor Ilustracja Kolędników na kartkę świąteczną dla rodziny i znajomych :)