DAGOO Napisano 20 Grudzień 2015 Napisano 20 Grudzień 2015 super te zimowe postacie ! troche szkoda, ze nikt nie ma nic do powiedzenia a propos techniki, zadnej krytyki ani komentarza :p same sie bronia i mozna tylko wzdychac. probowalas bardziej renderowac te postacie? wysc poza etap super szkicu ? ;) zachecam Cie bardzo, bo super rzeczy moga z tego wyjsc :) Pozdro!
emenems Napisano 21 Grudzień 2015 Napisano 21 Grudzień 2015 bardzo zacnie, fajny styl.... czekam na więcej.. :D
PodwojneD Napisano 20 Sierpień 2016 Autor Napisano 20 Sierpień 2016 Update:: W przerwach nad nocą Kupały czasami coś nabazgrolę :) Chyba złapałam swojego styla :D
Kazikowy Napisano 20 Sierpień 2016 Napisano 20 Sierpień 2016 Stanowczo złapałaś ^^ świetnie się to ogląda, wiedźma i płetwiarz pod nią to stanowczo moi ulubieńce. Jedyne co, to ten smark czerwony pod nosem muchomora mi się nie podoba ale to takie czepianie się na siłę ;p Wszystko się zgadza, z chęcią obejrzałbym jakąś książkę z twoimi ilustracjami. Nie wiem jak stoisz z czasem ale ostatni wpadł do mnie taki link http://www.wydawnictwodwiesiostry.pl/jasnowidze_2016/uj-9/ wejście darmowe i czasu trochę zostało więc może Cię zainteresuje :)
PodwojneD Napisano 20 Sierpień 2016 Autor Napisano 20 Sierpień 2016 Dzięki wielkie! Niestety nie dam rady z konkursem bo robię krótki film animowany ( zobacz w dziale animacja "Noc Kupały") i skupiam się narazie na tym.
BetiiX Napisano 21 Sierpień 2016 Napisano 21 Sierpień 2016 ale ten wodnik szuwarek, ten muchomorek i ostatnia ilustracja miodne a styl fakt, zlapalas :)
Kornelia Napisano 22 Sierpień 2016 Napisano 22 Sierpień 2016 Jestem pod wrażeniem,prace są cudowne. Czekam na więcej
olaf Napisano 25 Październik 2016 Napisano 25 Październik 2016 zdecydowanie ustabilizował sie przyjemny dla oka styl. Bardzo fajne i lekkie.
PodwojneD Napisano 11 Grudzień 2016 Autor Napisano 11 Grudzień 2016 Ilustracja Kolędników na kartkę świąteczną dla rodziny i znajomych :)
Rekomendowane odpowiedzi