Gość banan666 Napisano 18 Listopad 2013 Napisano 18 Listopad 2013 Witam, Posiadam kilka modeli 3d takich paneli naściennych zrobionych przez znajomego, są one zapisane w formacie *.3ds. Chciałbym zrobić właśnie takie rendery jak przedstawiłem na poniższych obrazkach, najprostsze z najprostszych. Nie żadne pomieszczenia z meblami. Coś takiego jak tutaj przedstawiłem. Podpowiecie mi w jakim programie to było zrobić?
Nezumi Napisano 18 Listopad 2013 Napisano 18 Listopad 2013 *.3ds to rozszerzenie plikow z programu Autodesk 3ds Max, ale cos takiego mozesz zrobic w zasadzie w kazdym programie 3D.
Traitor Napisano 18 Listopad 2013 Napisano 18 Listopad 2013 Praktycznie w kazdym programie 3D takie rendery zrobisz. Format .3ds sugeruje uzycie 3DSMax.
Gość banan666 Napisano 18 Listopad 2013 Napisano 18 Listopad 2013 Dziękuję wam za odpowiedź, A w czym najprościej będzie mi to zrobić? Tak żeby zaimportować taki jeden plik, ustawił takie kolory jak na obrazkach, tło i zrenderował.
Nezumi Napisano 18 Listopad 2013 Napisano 18 Listopad 2013 Najprosciej bedzie ci to zrobic w programie jaki znasz. Jesli nie znasz zadnego to bedzie tak samo trudno ;) To troche jak z tym rozdrozem - jesli nie wiesz dokad idziesz to nie ma znaczenia jaka droge wybierzesz.
deshu Napisano 18 Listopad 2013 Napisano 18 Listopad 2013 W maksie na pewno nie będzie najprościej, bo trzeba by go najpierw kupić, jeśli to komercyjne. Sprawdź blendera. Myślę że w jeden dzień dotrzesz do renderowania na takim poziomie.
Rekomendowane odpowiedzi