Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Posiadam kilka modeli 3d takich paneli naściennych zrobionych przez znajomego, są one zapisane w formacie *.3ds. Chciałbym zrobić właśnie takie rendery jak przedstawiłem na poniższych obrazkach, najprostsze z najprostszych. Nie żadne pomieszczenia z meblami. Coś takiego jak tutaj przedstawiłem. Podpowiecie mi w jakim programie to było zrobić?

930642.jpg?1384764288

518883.jpg?1384764288

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

*.3ds to rozszerzenie plikow z programu Autodesk 3ds Max, ale cos takiego mozesz zrobic w zasadzie w kazdym programie 3D.

Napisano

Praktycznie w kazdym programie 3D takie rendery zrobisz. Format .3ds sugeruje uzycie 3DSMax.

Napisano

Dziękuję wam za odpowiedź, A w czym najprościej będzie mi to zrobić? Tak żeby zaimportować taki jeden plik, ustawił takie kolory jak na obrazkach, tło i zrenderował.

Napisano

Najprosciej bedzie ci to zrobic w programie jaki znasz. Jesli nie znasz zadnego to bedzie tak samo trudno ;)

To troche jak z tym rozdrozem - jesli nie wiesz dokad idziesz to nie ma znaczenia jaka droge wybierzesz.

Napisano

W maksie na pewno nie będzie najprościej, bo trzeba by go najpierw kupić, jeśli to komercyjne.

Sprawdź blendera. Myślę że w jeden dzień dotrzesz do renderowania na takim poziomie.