Napisano 26 Listopad 201311 l Witam. Chciałem prosić o jak najszybszą pomoc. Mianowicie potrzebuje rady jeśli chodzi o program do tworzenia takiego szablonu. Z góry dziękuję za pomoc i liczę na szybką odpowiedź. Pozdrawiam.
Napisano 27 Listopad 201311 l Autor Dziękuję za odpowiedzi :) Od razu jak zobaczyłem, to usiadłem i zacząłem się bawić/dziubać. Wydziubałem taki szablonik mały, zapisałem u siebie jako plik html. I teraz zadam być może bardzo głupie pytanie, ale jestem straasznie początkujący jeśli o to chodzi :p Mianowicie. Jak to teraz wyczarować żebym mógł mieć z tego link taki, który od razu mogę wrzucić na allegro, do opisu przedmiotu?
Napisano 28 Listopad 201311 l MikeTrusky - szablonu nie wstawiasz jako link, tylko jako kod HTML w opisie przedmiotu
Napisano 17 Grudzień 201311 l burn!!!!! gin umrzyj paradoksalnie kopiowane i podkradanie pomysłow uważa się za czynniki, ktore zdecydowały o sukcesie doliny krzemowej.
Napisano 18 Grudzień 201311 l z drugiej strony, gówno zaprojektujesz jak będziesz wymieniał tylko grafiki w HTMLu
Napisano 23 Grudzień 201311 l Darmowy sposób: gimp + notepad++. PS w sumie jak poszukasz znajdziesz darmowe szablony w internecie.