MikeTrusky Napisano 26 Listopad 2013 Share Napisano 26 Listopad 2013 Witam. Chciałem prosić o jak najszybszą pomoc. Mianowicie potrzebuje rady jeśli chodzi o program do tworzenia takiego szablonu. Z góry dziękuję za pomoc i liczę na szybką odpowiedź. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 27 Listopad 2013 Share Napisano 27 Listopad 2013 Photoshop i Notepad++ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Listopad 2013 Share Napisano 27 Listopad 2013 skopiuj czyjś i zmień tylko grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeTrusky Napisano 27 Listopad 2013 Autor Share Napisano 27 Listopad 2013 Dziękuję za odpowiedzi :) Od razu jak zobaczyłem, to usiadłem i zacząłem się bawić/dziubać. Wydziubałem taki szablonik mały, zapisałem u siebie jako plik html. I teraz zadam być może bardzo głupie pytanie, ale jestem straasznie początkujący jeśli o to chodzi :p Mianowicie. Jak to teraz wyczarować żebym mógł mieć z tego link taki, który od razu mogę wrzucić na allegro, do opisu przedmiotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kramon Napisano 27 Listopad 2013 Share Napisano 27 Listopad 2013 skopiuj czyjś i zmień tylko grafikę. burn!!!!! gin umrzyj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 28 Listopad 2013 Share Napisano 28 Listopad 2013 MikeTrusky - szablonu nie wstawiasz jako link, tylko jako kod HTML w opisie przedmiotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 burn!!!!! gin umrzyj paradoksalnie kopiowane i podkradanie pomysłow uważa się za czynniki, ktore zdecydowały o sukcesie doliny krzemowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 18 Grudzień 2013 Share Napisano 18 Grudzień 2013 z drugiej strony, gówno zaprojektujesz jak będziesz wymieniał tylko grafiki w HTMLu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 22 Grudzień 2013 Share Napisano 22 Grudzień 2013 świątecznie powiem tylko, ze tego zycze wszystkim moim konkurentom :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość julekpoznan Napisano 23 Grudzień 2013 Share Napisano 23 Grudzień 2013 Darmowy sposób: gimp + notepad++. PS w sumie jak poszukasz znajdziesz darmowe szablony w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi