kozioo Napisano 3 Wrzesień 2004 Napisano 3 Wrzesień 2004 niedługo będzie dostępna public beta plugina "aura" od chaosgroup. http://vray.info/newsread.asp?ID=95
gabrielwigierski Napisano 4 Wrzesień 2004 Napisano 4 Wrzesień 2004 rewelacyjny sofcik naprawde. Testuje go juz 2 moze 3 meisiace i naprawde warto sie zainteresowac narzedziem.
kozioo Napisano 4 Wrzesień 2004 Autor Napisano 4 Wrzesień 2004 Farciarz ;> Ja musze poczekac na tą public beta...
gabrielwigierski Napisano 4 Wrzesień 2004 Napisano 4 Wrzesień 2004 not o jzu neidlugo nei przejmuj sie. warto poczekac. no i abrdzo ladnie szybciutko sie to renderuje anwet na scanlinie. jednak kod zostal zoptymalizowany pod vraya wiec na nim jest najszybciej. pozdrawiam serdecznie
Valoos Napisano 13 Wrzesień 2004 Napisano 13 Wrzesień 2004 Jak to jest z tą autoryzacją ? skąd wziąść/wygenerowac kod ? W końcu to Publisc beta więc chyba jest jakaś możliwość uruchomienia renderingu. A może ja coś źle robie (krok po kroku z helpa) bo nie mogę uzyskac żadnych efektów. Może ktoś miałby przykładową scenkę ? Z góry dziekuję za pomoc, bo wiążę swoja przyszłość z tym pluginem, a niestety nie wiem jak działa ;P
Rekomendowane odpowiedzi