mstk Napisano 3 Grudzień 2013 Share Napisano 3 Grudzień 2013 Demoreel animacji postaci jakich dokonałem przez ostatni rok w Maya. Rigs by iAnimate. C&C mile widziane!! [video=youtube_share;lkSK8CiYUxA]http://youtu.be/lkSK8CiYUxA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 3 Grudzień 2013 Share Napisano 3 Grudzień 2013 Nieźle. Ten z liną na statku dziwnie wpada w linę (a raczej nie wpada w nią wcale, powinno być szarpnięcie). Ten który ucieka przed potworem zbyt spokojnie suwa skrzynią, nie czuć żadnej paniki ani pośpiechu, a chyba wie że coś go goni. Najbardziej mi się podoba pan balerina z nożem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Grudzień 2013 Share Napisano 3 Grudzień 2013 jakbys oswietlił sceny pod charakter wypowiedzi to reel miałby znacznie lepszy impakt. Ogólnie fajne, powodzenia z następnymi rzeczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 5 Grudzień 2013 Share Napisano 5 Grudzień 2013 kawał wyśmienitej roboty. jedynie musisz popracować jeszcze odrobinę nad dynamiką ruchów oraz zdecydowanie nad masą postaci, nie czuć jej prawie w ogóle. timingi masz dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mstk Napisano 5 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2013 Dzięki wszystkim za uwagi - nie ma nic lepszego niż świeże oczy nad pracą nad którą się spędziło długie miesiące! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 5 Grudzień 2013 Share Napisano 5 Grudzień 2013 Łoł, ale reel świetny. Bardzo podoba mi się to, że zwracasz uwagę na animację kamery - nawet w powiedzmy statycznych ujęciach - dodaje to dużo realizmu. Chociaż i tak każda z postaci ma swój charakter, świetnie przedstawiony. Z przyjemnością zobaczę więcej! Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mstk Napisano 5 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2013 w końcu character animation :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 9 Grudzień 2013 Share Napisano 9 Grudzień 2013 mistrzostwo! swietne rzeczy, jakby wyszly ze studia pixara! 3maj tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 9 Grudzień 2013 Share Napisano 9 Grudzień 2013 super, niektóre momenty faktycznie powinny iść szybciej np. skok z masztu, ale wiadomo, że to tylko drobiazgi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirrage Napisano 24 Luty 2014 Share Napisano 24 Luty 2014 szkoda, że te kursy od iAnimate są za 999$ .. jeśli chodzi o Twoje animacje to mi się bardzo podobają ! powodzenia w dalszej twórczości . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riko Napisano 25 Luty 2014 Share Napisano 25 Luty 2014 szkoda, że te kursy od iAnimate są za 999$ .. Ale warto :) Btw. doświadczenia nie mam ale czy przy otwieraniu drzwi on nie powinien tym łomem w drugą stronę dźwigni zakładać? W sensie, że pchać a nie ciągnąć?:) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirrage Napisano 26 Luty 2014 Share Napisano 26 Luty 2014 Warto powiadasz :) Zobaczę i może również w to zainwestuję bo raczej nie ma nigdzie dobrej szkoły lub miejsca gdzie można się tego nauczyć w Poznaniu. Łom powinien być pchany w stronę futryny czyli powinieneś pchać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi