Napisano 3 Grudzień 201311 l Demoreel animacji postaci jakich dokonałem przez ostatni rok w Maya. Rigs by iAnimate. C&C mile widziane!! [video=youtube_share;lkSK8CiYUxA]http://youtu.be/lkSK8CiYUxA
Napisano 3 Grudzień 201311 l Nieźle. Ten z liną na statku dziwnie wpada w linę (a raczej nie wpada w nią wcale, powinno być szarpnięcie). Ten który ucieka przed potworem zbyt spokojnie suwa skrzynią, nie czuć żadnej paniki ani pośpiechu, a chyba wie że coś go goni. Najbardziej mi się podoba pan balerina z nożem.
Napisano 3 Grudzień 201311 l jakbys oswietlił sceny pod charakter wypowiedzi to reel miałby znacznie lepszy impakt. Ogólnie fajne, powodzenia z następnymi rzeczami.
Napisano 5 Grudzień 201311 l kawał wyśmienitej roboty. jedynie musisz popracować jeszcze odrobinę nad dynamiką ruchów oraz zdecydowanie nad masą postaci, nie czuć jej prawie w ogóle. timingi masz dobre.
Napisano 5 Grudzień 201311 l Autor Dzięki wszystkim za uwagi - nie ma nic lepszego niż świeże oczy nad pracą nad którą się spędziło długie miesiące!
Napisano 5 Grudzień 201311 l Łoł, ale reel świetny. Bardzo podoba mi się to, że zwracasz uwagę na animację kamery - nawet w powiedzmy statycznych ujęciach - dodaje to dużo realizmu. Chociaż i tak każda z postaci ma swój charakter, świetnie przedstawiony. Z przyjemnością zobaczę więcej! Pozdrawiam :)
Napisano 9 Grudzień 201311 l mistrzostwo! swietne rzeczy, jakby wyszly ze studia pixara! 3maj tak dalej
Napisano 9 Grudzień 201311 l super, niektóre momenty faktycznie powinny iść szybciej np. skok z masztu, ale wiadomo, że to tylko drobiazgi...
Napisano 24 Luty 201411 l szkoda, że te kursy od iAnimate są za 999$ .. jeśli chodzi o Twoje animacje to mi się bardzo podobają ! powodzenia w dalszej twórczości .
Napisano 25 Luty 201411 l Mirrage napisał: szkoda, że te kursy od iAnimate są za 999$ .. Ale warto :) Btw. doświadczenia nie mam ale czy przy otwieraniu drzwi on nie powinien tym łomem w drugą stronę dźwigni zakładać? W sensie, że pchać a nie ciągnąć?:) Pozdro
Napisano 26 Luty 201411 l Warto powiadasz :) Zobaczę i może również w to zainwestuję bo raczej nie ma nigdzie dobrej szkoły lub miejsca gdzie można się tego nauczyć w Poznaniu. Łom powinien być pchany w stronę futryny czyli powinieneś pchać :)