Jakub Wydro Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 (edytowane) Witam ;) Przedstawiam wam moją nową wizualizacje + mały bonus Bonus ;) Edytowane 6 Grudzień 2013 przez Jakub Wydro
marcin88 Napisano 9 Grudzień 2013 Napisano 9 Grudzień 2013 obrazki jak dla mnie wydają się trochę przepalone. W niektórych miejscach (np. pod stołem na 1 ujęciu) jest bardzo ciemno, z kolei w innych za jasno. Rzuca się w oczy ziarno na ścianie. Natomiast bardzo podoba mi się piana na 3 załączniku. Rozumiem, że to postpro?
Jakub Wydro Napisano 9 Grudzień 2013 Autor Napisano 9 Grudzień 2013 (edytowane) W 1 i 2gim ujęciu zastosowałem zupełnie inne mapy hdri, dlatego oświetlenie jest różne. Może troszke zbyt duży bump zrobiłem na ścianie ale chyba nie wygląda tragicznie ;) Piana to postpro, woda to 2d + 3d, taki mix. Edytowane 9 Grudzień 2013 przez Jakub Wydro
siwy Napisano 9 Grudzień 2013 Napisano 9 Grudzień 2013 Ostatnie ujęcie super :). Fajne światło i kolorki.
MicInc Napisano 10 Grudzień 2013 Napisano 10 Grudzień 2013 Drugi plan na pierwszym ujęciu wygląda super, fajne światło, ale pierwszy plan... Ten ręcznik i wieszaki - masakra. Wyglądają jak wklejone, poza tym materiał ręcznika słaby. Drewienko po prawej też mogłoby lepiej wyglądać. Popraw koniecznie :) I dodaj jakiś DOF.
Rekomendowane odpowiedzi