Eden-3d Napisano 11 Grudzień 2013 Napisano 11 Grudzień 2013 Witam,wieki już nic nie wrzucałem na forum, wrzucam prace która robiłem na konkurs TEN parę miesięcy temu
Jakub Wydro Napisano 11 Grudzień 2013 Napisano 11 Grudzień 2013 Bardzo ładna kolorystyka, wszystko ze sobą świetnie współgra. Jedynie co można było by zmienić to bardziej uróżnorodnić przeźroczystość deszczu by nadać mu głębie bo teraz jest zbyt "płaski". Front jak nic ;)
FF Napisano 11 Grudzień 2013 Napisano 11 Grudzień 2013 Jak wyżej, wszystko ślicznie oprócz deszczu. Powinno być jakieś zróżnicowanie w wielkości kropel w zależności od odległości od kamery.
MariushO Napisano 11 Grudzień 2013 Napisano 11 Grudzień 2013 jak wyżej i do tego, jeśli deszcz to jakos mało wody na drodze... ale to tylko takie czepianie się... miloby było jakbys dodał komentarz do obrazka, bo przekaz jakos nie jest jasny, chyba, ze oto Ci chodzilo.
Eden-3d Napisano 12 Grudzień 2013 Autor Napisano 12 Grudzień 2013 Dzięki za opinie,faktycznie ten deszcz mi nie wyszedł i jeszcze parę innych rzeczy,temat konkursu "Dziesięć" ciężki temat,widziałem ,ze dużo uczestników miało problemy z wymyśleniem czegoś sensowego, ja tez nie bardzo widziałem co zrobić, po czasie stwierdziłem ze mój pomysł był słaby,a w skrócie chodziło o randkę zakochanych o godzinie 10 przed wielkim zegarem jednak warunki pogodowe sprawiły ,ze randka się nie powiodła.
xmass Napisano 12 Grudzień 2013 Napisano 12 Grudzień 2013 Cudowny, bajkowy klimat. Deszcz wg mnie wyszedł w porządku tylko tyle że brakuje kropel na dalszym planie przez co brakuje troszeczke głębi. Ale to nic wielkiego. Świetnie wyszło :D
Eden-3d Napisano 17 Grudzień 2013 Autor Napisano 17 Grudzień 2013 Dzięki wam za opinie,98% jest 3d,ogólnie praca jest trochę podmalowana,żeby stworzyć klimat,deszcz jest w 2d namalowany,mgła i coś tam jeszcze już dokładnie nie pamiętam.
Touch Napisano 18 Grudzień 2013 Napisano 18 Grudzień 2013 Super plastyka i elegancko poskładane:) Światełko, kolory, wszystko ładnie ze sobą gra. Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi