Jakub Wydro Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie możliwości renderowania obrazu np. na dwie części w vrayu? Przygotowywuje obecnie scenę którą chce wyrenderować w wysokiej roździelczości, co wiąże się z długim czasem renderowania. I tu pojawia się moje pytanie. Czy istnieje opcja w vrayu, lub jakis skrypt by wyrenderować obraz w dwóch częsciach? Np. Jednego dnia połowę, a drugiego resztę. Tak aby móc później bez problemu połączyć obie części. Jeśli ktoś zna jakieś tricki z tym związane to bardzo dziękuje ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traitor Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Np poprzez Backburner. Ustawiasz sobie ile chcesz segmentow i jedziesz. Na koniec plik sam sie poskleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Wydro Posted December 16, 2013 Author Share Posted December 16, 2013 (edited) Dzięki wielkie, zapomniałem o jego istnieniu... :) Edited December 16, 2013 by Jakub Wydro Link to comment Share on other sites More sharing options...
deshu Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Kiedyś ja i kilka osób się rozpisało w tym wątku o rednerowaniu w kawałkach: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=80913 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts