Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

co byscie powiedzieli na jakas zmiane w designie? tj ten nie ma zadnych bledow w sumie .. ale moze cos nowego? :D tylu grafikow tu siedzi,, ;D

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Według mnie im prostszy tym lepszy (oczywiście bez przesady). A jak ktoś szuka kolorków to niech sobie zainstaluje win XP lub ME. Istny jarmark, odpust ...

Napisano

hi,

hmm... new design forum czy strony. Co do strony to narazie nie ma szans na to :( Przeciez dosyc niedawno byl zmieniany ... masa roboty jest przy tym wiec jak zwykle nad nowym designem bede pracowal w wakacje :)

trzymajcie sie ...

ps. widzieliscie o góry nowe opcje ? Statystyke i Dzisiejsze posty ? Mysle ze sie przydadza ...

Napisano

Ja zauwazylem cos innego... jak pisalem posta, zaczely pojawiac sie nowe emotki.

W sumie dobry pomysl, bo bylo troche przymalo, a z drugiej... nie nalezy przesadzac :)

A co do tych w/w opcji.. strzal w 10 ;)

P.S. Adku: nie zapomnij o \' :> \' :P

[Edited on 21-3-2003 by Gith]

Napisano

No fakt. Ostatnio duzo osob do mnie pisalo ze za malo jest na forum emotioikonek... nie wiem czy tyle ile jest teraz to jest dobrze, za malo czy moze za duzo ... ? ??

Napisano

oj fajne sa bardzo mi sie podobaja

w sumie wszystkie je lubie !

i czy za duzo NIE !! w sam raz !!

[Edited on 21-3-2003 by MeG]

Napisano

Alez nie, tez mi sie podobaja i jest ich teraz w sam raz. Tylko dawalem rade, zeby nie przesadzac z iloscia ale jest ok [spox]

[piwo]

Napisano

no ok;) w sumie jest prosta i ladna :P za duzo meczylem sie grafika na stronach wczesniej ;) i jakos tak ubogo na 1 rzut oka wyglodalo :D - ale t era sie przyzwyczailem i jest ok :P