uncle Napisano 13 Marzec 2003 Napisano 13 Marzec 2003 co byscie powiedzieli na jakas zmiane w designie? tj ten nie ma zadnych bledow w sumie .. ale moze cos nowego? :D tylu grafikow tu siedzi,, ;D
bartonfink Napisano 13 Marzec 2003 Napisano 13 Marzec 2003 Jak dlamnie obecny jest maxymalnie swietny tworzy idealne polaczenie estetyki i szybkosci wczytywania
Weles Napisano 13 Marzec 2003 Napisano 13 Marzec 2003 Według mnie im prostszy tym lepszy (oczywiście bez przesady). A jak ktoś szuka kolorków to niech sobie zainstaluje win XP lub ME. Istny jarmark, odpust ...
adek Napisano 14 Marzec 2003 Napisano 14 Marzec 2003 hi, hmm... new design forum czy strony. Co do strony to narazie nie ma szans na to :( Przeciez dosyc niedawno byl zmieniany ... masa roboty jest przy tym wiec jak zwykle nad nowym designem bede pracowal w wakacje :) trzymajcie sie ... ps. widzieliscie o góry nowe opcje ? Statystyke i Dzisiejsze posty ? Mysle ze sie przydadza ...
Gith Napisano 21 Marzec 2003 Napisano 21 Marzec 2003 Ja zauwazylem cos innego... jak pisalem posta, zaczely pojawiac sie nowe emotki. W sumie dobry pomysl, bo bylo troche przymalo, a z drugiej... nie nalezy przesadzac :) A co do tych w/w opcji.. strzal w 10 ;) P.S. Adku: nie zapomnij o \' :> \' :P [Edited on 21-3-2003 by Gith]
adek Napisano 21 Marzec 2003 Napisano 21 Marzec 2003 No fakt. Ostatnio duzo osob do mnie pisalo ze za malo jest na forum emotioikonek... nie wiem czy tyle ile jest teraz to jest dobrze, za malo czy moze za duzo ... ? ??
MeG Napisano 21 Marzec 2003 Napisano 21 Marzec 2003 oj fajne sa bardzo mi sie podobaja w sumie wszystkie je lubie ! i czy za duzo NIE !! w sam raz !! [Edited on 21-3-2003 by MeG]
Gith Napisano 21 Marzec 2003 Napisano 21 Marzec 2003 Alez nie, tez mi sie podobaja i jest ich teraz w sam raz. Tylko dawalem rade, zeby nie przesadzac z iloscia ale jest ok [spox] [piwo]
Witek Napisano 22 Marzec 2003 Napisano 22 Marzec 2003 A mi sie bardziej podoba forum z www.q3arena.gry.wp.pl jest takie mroczne ;) a emotioikonek nie lubie wiec nie uzywam :p
uncle Napisano 1 Kwiecień 2003 Autor Napisano 1 Kwiecień 2003 no ok;) w sumie jest prosta i ladna :P za duzo meczylem sie grafika na stronach wczesniej ;) i jakos tak ubogo na 1 rzut oka wyglodalo :D - ale t era sie przyzwyczailem i jest ok :P
Rekomendowane odpowiedzi