Napisano 13 Marzec 200321 l co byscie powiedzieli na jakas zmiane w designie? tj ten nie ma zadnych bledow w sumie .. ale moze cos nowego? :D tylu grafikow tu siedzi,, ;D
Napisano 13 Marzec 200321 l Jak dlamnie obecny jest maxymalnie swietny tworzy idealne polaczenie estetyki i szybkosci wczytywania
Napisano 13 Marzec 200321 l Według mnie im prostszy tym lepszy (oczywiście bez przesady). A jak ktoś szuka kolorków to niech sobie zainstaluje win XP lub ME. Istny jarmark, odpust ...
Napisano 14 Marzec 200321 l hi, hmm... new design forum czy strony. Co do strony to narazie nie ma szans na to :( Przeciez dosyc niedawno byl zmieniany ... masa roboty jest przy tym wiec jak zwykle nad nowym designem bede pracowal w wakacje :) trzymajcie sie ... ps. widzieliscie o góry nowe opcje ? Statystyke i Dzisiejsze posty ? Mysle ze sie przydadza ...
Napisano 21 Marzec 200321 l Ja zauwazylem cos innego... jak pisalem posta, zaczely pojawiac sie nowe emotki. W sumie dobry pomysl, bo bylo troche przymalo, a z drugiej... nie nalezy przesadzac :) A co do tych w/w opcji.. strzal w 10 ;) P.S. Adku: nie zapomnij o \' :> \' :P [Edited on 21-3-2003 by Gith]
Napisano 21 Marzec 200321 l No fakt. Ostatnio duzo osob do mnie pisalo ze za malo jest na forum emotioikonek... nie wiem czy tyle ile jest teraz to jest dobrze, za malo czy moze za duzo ... ? ??
Napisano 21 Marzec 200321 l oj fajne sa bardzo mi sie podobaja w sumie wszystkie je lubie ! i czy za duzo NIE !! w sam raz !! [Edited on 21-3-2003 by MeG]
Napisano 21 Marzec 200321 l Alez nie, tez mi sie podobaja i jest ich teraz w sam raz. Tylko dawalem rade, zeby nie przesadzac z iloscia ale jest ok [spox] [piwo]
Napisano 22 Marzec 200321 l A mi sie bardziej podoba forum z www.q3arena.gry.wp.pl jest takie mroczne ;) a emotioikonek nie lubie wiec nie uzywam :p
Napisano 1 Kwiecień 200321 l Autor no ok;) w sumie jest prosta i ladna :P za duzo meczylem sie grafika na stronach wczesniej ;) i jakos tak ubogo na 1 rzut oka wyglodalo :D - ale t era sie przyzwyczailem i jest ok :P