Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jesli szukasz oparcia znajdziesz je w tej pracy ;)

fajne ;) proste i fajne ... ;) przypomina test TriangleDisp. ze strony finalrendera :)-

Napisano

Fajny pomysł.

Szkoda że materiały kamieni są niedopracowane. Więcej przypadkowości by im się przydało a mniej matematyki (fraktali i innych tekstur proceduralnych).

Zdecydował bym się na jedno ujęcie(np. kamyszki6.jpg) i dopracował bym je bo szkoda fajnej pracy.

Napisano

najlepiej takie szczegolowe kamienie i odrazu mapy do nich robi sie w z-brushu ...

skoro jest to scena still to mozesz sobie pozwolic na kilkadziesia tys. poly ;)

ale mozesz to zalatwic disp .. ;) subdiv dobrze ustaw ;)

Napisano

Pomysł absolutnie rewelacyjny:-) Ta zapełeczka mnie rozczula, w ogóle cała praca mnie wzrusza:-)

Materiał kamyczków można by dopracować.

Napisano

zdecydowanie numerek 6 - a tak w ogole - pomysl super - wykonanie mozna by poprawic (tektury)

Napisano

bardzo fajne pracki, niby niewiekie a jednak urzekają, super pomysł

Napisano

pracka bardzo mila...

jestem wzruszony? (slowo poruszony jakos mi tu niepasuje)

6 ląduje na tapetce... ;)

Napisano
  • Autor

dzieki za komentarze...

Marcin: renderowane w fR, ale nie uzywalem zadnych displacow ani micro triangle ... to po prostu bump ;) a scenka miala kilka tys a nie kilkadziesiat ;)

Batou: kamienie moze nie doparacowane i powtarzalne, bo nie maja odciagac uwagi od zapalki ;)

Wielka Siostra: heh... chcoiaz ktos zauwazyl co jest tu najwazniejsze ;) zapalka! :)

pozdr miki (boba)

Napisano

nie moge teraz odpowiedziec bo miki patrzy mi przez ramie wiec nie bede slodzil ;)

ps oki tak na powaznie to pomysl slodziutki misiu :D

Napisano

Faktycznie pomysl bardzo ciekawy, takie prace są bardzo wartościowe nawet nie prezentując wysokiego poziomu technicznego :)

Napisano

Batou: kamienie moze nie doparacowane i powtarzalne, bo nie maja odciagac uwagi od zapalki ;)

Mam rozumieć że jest to żart.

Jeśli jednak nie to dopracowanie nie ma nic wspólnego z odciąganiem wzroku od właściwego tematu pracy. Wręcz przeciwnie. Aktualnie kamyczki działają niczym magnez na wzrok dzięki powtarzalności swojej tekstury.

Napisano
  • Autor

no dobra dobra.... nie chialo mi sie dopracowac... to z powodu mojego lenistwa ufff ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności