Napisano 2 Styczeń 201411 l TSP#182 Super Maszina Niech moc będzie z wami, działajcie ludziska pokażcie co tam wam w głowach siedzi AVE Czas malowania: 1,5 h. - Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. - Prace umieszczamy w tym wątku. - Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 901px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. - Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. - Czas sondy 3 dni. ZAKOŃCZENIE SESJI: 09.01.2014 23:59:59 SONDA: 10-13.01.2014 (czas trwania 3 dni)
Napisano 2 Styczeń 201411 l Witam, tematy sa 2 do wyboru czy temat jest jeden zawierajacy i ruiny i maszyne, albo jakoś jeszcze inaczej ? pozder
Napisano 2 Styczeń 201411 l Tamten temat nie zgromadził chętnych. Temat jest jeden, nowy: Super Maszyna. ps. Dzięki Kalberos.
Napisano 3 Styczeń 201411 l Sidre wydaje mi się ze robot i duzy lisc sa zbyt "na skraju" siebie, wystarczy ruszyc tym lisciem ,zeby albo odslonił całego robota albo zeby go zakrył bardziej, np 3/4 albo nawet polowe. Mozna tez by ruszyc bardziej wodą , gdy robot idzie woda moglaby chlupac bardziej. Pierwszy plan moim zdaniem bez blurowania.
Napisano 3 Styczeń 201411 l Panowie, zawiodłem się na Was. Nie wiem czy to takie pokolenie, znak czasu czy co tam. Ale żeby na taki temat nikt nie namazal cycatej blondyny...Ehhhh... świat schodzi na psy!
Napisano 4 Styczeń 201411 l Autor Jakkas mi się super maszina inaczej sie kojarzy :D Toyota Corolla AE86 :D
Napisano 4 Styczeń 201411 l (ten pod sonde) Chyba przydało by się dodać ostrzeżenie dla epileptyków... Edytowane 9 Styczeń 201411 l przez Sidre
Napisano 6 Styczeń 201411 l Dokończona praca robiona na daily speedpaint na fb - robione z myslą o tsp też :> I jeszcze takie nie wiem co :D Nie wiem który wybrać, więc może jak będzie czas to zrobię i trzeci.