Napisano 7 Styczeń 201411 l Witajcie, Jaki monitor polecicie w przedziale cenowym 600-700 zł? Głównie do pracy w photoshopie, webdesign, czasami gry ^^.....
Napisano 7 Styczeń 201411 l Polecam dołożyć ze 200zł i kupic DELL U2412M, kupiłem jakiś czas temu i jestem bardzo zadowolony.
Napisano 7 Styczeń 201411 l Polecam dołożyć ze 200zł i kupic DELL U2412M, kupiłem jakiś czas temu i jestem bardzo zadowolony. to już lepiej kupić LG bo to i tak ta sama matryca :)
Napisano 31 Styczeń 201411 l To ja się podepnę zamiast robić nowy wątek. Zbieram się właśnie do kupienia monitora w tym samym przedziale cenowym (24cale). Jedną z opcji jaką mi polecano jest wspomniany przez skalpela3d Iiyama X2483HSU. A to głównie za sprawą matrycy AMVA+. I tu pojawia się pytanie- czy faktycznie ta matryca jest dużo lepszym rozwiązaniem niż matryca IPS? Z tego co mi wiadomo to AMVA ma czerń/biel znacznie lepszą niż IPS, które z kolei mogą górować w kolorach. Prawda to? Koszt Iiyamy to nie całe 800pln, natomiast IPSy np. Samsunga są nieco tańsze. I cóż począć? :)