rymin Napisano 7 Styczeń 2014 Napisano 7 Styczeń 2014 (edytowane) Chodzą mi po głowie dwa pomysły na przedstawienie detektywa przyszłości. Na pierwszy rzut klasyczne ujęcie detektywa (dłuższy płaszcz itd.) w świecie inspirowanym klimatem blade runnera. Scena będzie przedstawiać moment zgarniania pewnego bandyty podczas posiłku. Pierwsze szkice sceny i concept bandyty. Zobaczymy może zdecyduję się jednak na bardziej mroczny klimat. Edytowane 13 Styczeń 2014 przez rymin
rymin Napisano 8 Styczeń 2014 Autor Napisano 8 Styczeń 2014 (edytowane) Podrasowałem pierwszy szkic. Scena wydaje mi się jednak za mało skupiać na postaci detektywa i samym jego designie, więc pewnie popracuję nad czymś innym. Edytowane 13 Styczeń 2014 przez rymin
rymin Napisano 12 Styczeń 2014 Autor Napisano 12 Styczeń 2014 (edytowane) Postanowiłem jednak popracować nad tą wersją jeszcze trochę. To chyba mój pierwszy rysunek w którym staram się uzyskać szczątki fotorealizmu:D Nie do końca wiem czy scena sprawia, że patrzymy na dwie główne postacie? Bo mimo wszystko chciałbym żeby to na nich skupił się wzrok a dopiero poźniej wędrował w inne miejsca. Pozdrawiam Edytowane 13 Styczeń 2014 przez rymin
STRZYG Napisano 13 Styczeń 2014 Napisano 13 Styczeń 2014 za bardzo spierdziela z kadru ten czerwony myster..zaraz z niego wyleci Trochę płasko moim skromnym zdaniem. Mała różnica w głebokości planu. Mimo wszystko oko ląduje w centralnej części obrazka w której jest pustka (no bo najwazniejsze sa te dwa typki) Może tego czerwonego dać bliżej kamery i bardziej do środka ?
rymin Napisano 7 Luty 2014 Autor Napisano 7 Luty 2014 Poszerzyłem trochę kadr z prawej strony. Wymaga jeszcze paru poprawek ale powoli zbliżam się do końca.
adek Napisano 9 Luty 2014 Napisano 9 Luty 2014 Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią.
rymin Napisano 28 Luty 2014 Autor Napisano 28 Luty 2014 Rok 2099 Z chwilą wejścia do baru Rust wiedział już, że robota poszła tak jak trzeba. Ten cel zgubiła pycha- myślał, że nie sposób znaleźć go w tej części NEOCity. Nie docenił swojego przeciwnika który nie marnuje takiej okazji. Ten posiłek okaże się tym ostatnim...
Rekomendowane odpowiedzi