zio_mal Napisano 11 Styczeń 2014 Napisano 11 Styczeń 2014 Hejka Wykonałem tę animację dla treningu oraz dla podniesienia skilla animowania w Mayce. Wszelka krytyka oraz rady mile widziane. Wiem że nie jest to bezbłędna animacja ale świeże oko wychwyci więcej bagów niż ja oglądając to przez cały proces animowania i zastanawiając się co jeszcze by tu zmienić. A koncepcja zmieniała się parę razy. Kiedyś jednak trzeba powiedzieć - Koniec. Oczywiście z tą animacją już nic więcej nie robię. rady wykorzystam przy kolejnych.
piskorz Napisano 12 Styczeń 2014 Napisano 12 Styczeń 2014 początek mi się nie podoba za bardzo, trochę galareta wyszła. Ale za to te siadanie na koniec jest super. Niby takie nienaturalnie płynne ale efekt wygląda elegancko.
blukazs Napisano 12 Styczeń 2014 Napisano 12 Styczeń 2014 Generalnie spoko, faktycznie za dużo "stretcha" przy rozprostowaniu kosci, no i jak idzie to masz IK'locking na kolanach... troche za szybko sie to dzieje, może dluzsze przytrzymanie przy wstawaniu i usiadaniu. Mogłeś też wrzucic jakies AA i AO i motion blura i dofa we viewporcie 2.0 i wywalic resolution gate'y :) a To takie czepianie się. :)
zio_mal Napisano 13 Styczeń 2014 Autor Napisano 13 Styczeń 2014 dzięki za uwagi:) na pewno wezmę je pod uwagę. -rozciąganie to myślę kwestia gustu, mi tak odpowiada ale jak bym miał robić dla kogoś to bym się dostosował. -nie ma tam IK'lockingu, nie chcąc robić stretcha doprowadziłem do przeprostu. oglądając to kilkadziesiąt razy nie zauważałem już tego efektu.
Riko Napisano 14 Styczeń 2014 Napisano 14 Styczeń 2014 Generalnie fajnie :) Ale czepił bym się timingu. Jest bardzo liniowo, brak akcentów. Zwolnił/przyśpieszył bym tu i tam :)
Traitor Napisano 14 Styczeń 2014 Napisano 14 Styczeń 2014 Widze, ze lata pracy nie poszly na marne. Mnie sie podoba, bardzo dobry poziom. Swietna jest ta elastycznosc.
wroniec Napisano 19 Styczeń 2014 Napisano 19 Styczeń 2014 Bardzo podoba mi się ta płynność/elastyczność, chętnie obejrzałbym coś więcej w tej stylistyce. Przeciąganie jak dla mnie trochę za mocne, ale skoro tak ci pasuje to git. Całość sprawia wrażenie części większego projektu i robi apetyt.
Rekomendowane odpowiedzi