GreenScreen Napisano 15 Styczeń 2014 Share Napisano 15 Styczeń 2014 Witam, Od dawna mam problem, który polega na tym, że gdy użyje na obiekcie mirror to siatka obiektu robi się strasznie dziwna. Mianowicie część vertexów znika, linii brakuje, ale kształt pozostaje ten sam. Nie wiem czy to problem z wyświetlaniem czy samym mirrorem, ale czy da się to jakoś naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 15 Styczeń 2014 Share Napisano 15 Styczeń 2014 Przed mirrorem masz wlaczony turbosmooth? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreenScreen Napisano 15 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2014 Na box'ie w drugim obrazku widać, że nie. Próbowałem z najprostszymi obiektami jakie się dało, ale za każdym razem efekt ten sam. W dodatku dzieje się to na każdej scenie, a nie tylko na jednej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 15 Styczeń 2014 Share Napisano 15 Styczeń 2014 Nie widać drugiego obrazka. W wersji 2012 działo mi się tak samo. Jednak siatka tylko tak wygląda, ale jest to tak naprawdę błąd wyświetlania. Siatka zostaje bez zmian. W wersjach wyższych nie ma tego błędu, spróbuj też service packi zainstalować jeśli nie wszystkie masz, może coś tam naprawili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi