Napisano 20 Styczeń 201411 l Witam! Pobrałem wersję trial 3ds max 2013. Instalacja poszła gładko... uruchomienie już nie. Przy uruchamianiu 3ds max wczytuje wszystko, gdy ma startować wyświetla taki błąd: Co może być tego przyczyną?
Napisano 20 Styczeń 201411 l Jeśli zaraz po instalacji Ci to wyskakuje, najprawdopodobniej coś się zgubiło w jej trakcie instalacji. Sprawdź czy ponowne ściągnięcie programu pomoże.
Napisano 20 Styczeń 201411 l Autor Jeśli zaraz po instalacji Ci to wyskakuje, najprawdopodobniej coś się zgubiło w jej trakcie instalacji. Sprawdź czy ponowne ściągnięcie programu pomoże. Chciałbym, żeby tak było... Podobny problem miałem niestety z 3ds maxem 2012. Jak widać z nowszą wersją jest podobnie ;/
Napisano 20 Styczeń 201411 l Nowsze wersje max potrzebują aktualnych bibliotek Microsoft NET.framework a te nie zawsze prawidłowo instalują się wraz z instalacją programu. Spróbuj zaktualizować. Może tu tkwi problem.
Napisano 21 Styczeń 201411 l Autor Sorry, że post pod postem, ale chyba mnie coś trafi... Przeinstalowałem system, zainstalowałem 3ds maxa. Gdy uruchamiałem go z opcją "Uruchom jako administrator" wszystko działało. W programie zdążyłem sprawdzić tylko tutoriale, włączam teraz i znów ten sam błąd... tym razem uruchomienie jak administrator nic nie daje ;/