Adrian.S Napisano 20 Styczeń 2014 Napisano 20 Styczeń 2014 Witam! Pobrałem wersję trial 3ds max 2013. Instalacja poszła gładko... uruchomienie już nie. Przy uruchamianiu 3ds max wczytuje wszystko, gdy ma startować wyświetla taki błąd: Co może być tego przyczyną?
Biolo_idiota Napisano 20 Styczeń 2014 Napisano 20 Styczeń 2014 Jeśli zaraz po instalacji Ci to wyskakuje, najprawdopodobniej coś się zgubiło w jej trakcie instalacji. Sprawdź czy ponowne ściągnięcie programu pomoże.
Adrian.S Napisano 20 Styczeń 2014 Autor Napisano 20 Styczeń 2014 Jeśli zaraz po instalacji Ci to wyskakuje, najprawdopodobniej coś się zgubiło w jej trakcie instalacji. Sprawdź czy ponowne ściągnięcie programu pomoże. Chciałbym, żeby tak było... Podobny problem miałem niestety z 3ds maxem 2012. Jak widać z nowszą wersją jest podobnie ;/
Dynamico Napisano 20 Styczeń 2014 Napisano 20 Styczeń 2014 Nowsze wersje max potrzebują aktualnych bibliotek Microsoft NET.framework a te nie zawsze prawidłowo instalują się wraz z instalacją programu. Spróbuj zaktualizować. Może tu tkwi problem.
Adrian.S Napisano 21 Styczeń 2014 Autor Napisano 21 Styczeń 2014 Udało mi się naprawić, wielkie dzięki za pomoc ;)
Adrian.S Napisano 21 Styczeń 2014 Autor Napisano 21 Styczeń 2014 Sorry, że post pod postem, ale chyba mnie coś trafi... Przeinstalowałem system, zainstalowałem 3ds maxa. Gdy uruchamiałem go z opcją "Uruchom jako administrator" wszystko działało. W programie zdążyłem sprawdzić tylko tutoriale, włączam teraz i znów ten sam błąd... tym razem uruchomienie jak administrator nic nie daje ;/
Rekomendowane odpowiedzi