Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

wiedziałem że jest te narzędzie :D ale ono nie zadziałało :D sprawdziłem to po tym jak on dał posta odnosnie tego skryptu. sprawdzilem czy to dziala w blenderze

• Odpowiedzi 108
  • Wyświetleń 6,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A wcześniej wyśmiałeś maxa myśląc że nie ma takiego spherify jak w blenderze bez skryptu. Tak czy nie. I mi tu nie ściemniaj, w poprzednim wcieleniu byłem komunistycznym prokuratorem, nie ze mną takie numery:D

Napisano
A wcześniej wyśmiałeś maxa myśląc że nie ma takiego spherify jak w blenderze bez skryptu. Tak czy nie. I mi tu nie ściemniaj, w poprzednim wcieleniu byłem komunistycznym prokuratorem, nie ze mną takie numery:D

ale ja prawdę mówię! teraz ty przkręcasz fakty.

Napisano

Tak ci się tylko wydaje, pewnie już sam uwierzyłeś w swój konstrukt myślowy. A nawet jeśli taki miałeś zamiar pisząc tamtego posta, to ci bardzo nie wyszło.:D

Napisano
Tak ci się tylko wydaje, pewnie już sam uwierzyłeś w swój konstrukt myślowy. A nawet jeśli taki miałeś zamiar pisząc tamtego posta, to ci bardzo nie wyszło.:D

ale że whut? przecież wszystko jest git. przewidziałem przyszłość.

Napisano
ale że whut? przecież wszystko jest git. przewidziałem przyszłość.

Noo, i teraz PRAWIE napisałeś prawdę. Zaraz lepiej, łap plusa i się popraw na przyszłość;)

Max 2014, i zmienia się z perspective na orthographic.

Zerknąłem w google i są tam jakieś wątki o 2014, tyle że coś o złym ortho a nie o persp. do ortho. Zainstalowałeś service packi wszystkie najnowsze?

Napisano
Noo, i teraz PRAWIE napisałeś prawdę. Zaraz lepiej, łap plusa i się popraw na przyszłość;)

Byłeś godnym przeciwnikiem!

Napisano

Wiem, taki mam wredny charakter:P. Masz jeszcze plusa bo cie zbanują jak dziadka:D

Napisano

Zerknąłem w google i są tam jakieś wątki o 2014, tyle że coś o złym ortho a nie o persp. do ortho. Zainstalowałeś service packi wszystkie najnowsze?

Tak, mam najnowsze łatki.

Ja też szukałem i czytałem o tym problemie, i jedyne rozwiązanie jakie proponowano to przyzwyczaic się do "orthographic"

I tak będę musiał uczynic, i chyba wyjdę na tym dobrze bo "perspective" zniekształca model.

Tak czy inaczej dziękuję Ci za poświęcony czas! :)