Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hej,

dostałem dizś zapytanie o jednej ze studentek z Krakowa o "korepetycje" z softimage...

Dziewczyna musi zrobić na zaliczenie "Kota w Softimage :) - ma werwę by się nauczyć tego softu ale zajęć nie było wiele... czy jest ktoś chętny do pomocy w takim projekcie z okolic Wawelu...

Proszę o informacje i z góry dzięki :)

Tomek

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 8,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Muminek dobrze zgadujesz :)))

Napisano

To właśnie ja jestem tą osobą, która szuka korepetycji z Softimage, bo mam do zrobienia na zaliczenie w tym programie "kota".

Tomek dziękuję Ci za szybką reakcję i wsparcie oraz zamieszczenie zapytania w moim imieniu na forum.

Mam nadzieję, że może ktoś się odezwie w tym temacie.

Będę wdzięczna.

Napisano

Kłopot tylko z tym XSI, z Maya czy Maxem byłby zdecydowanie mniejszy chyba nie będziesz musiała zrobić to sama z pomocą tutoriali i helpa.

Napisano

No niestety, jest kłopot... póki co walczę z tutorialami, tylko chyba zajmie mi chyba 100 lat zanim je wszystkie obejrzę, a gdzie zrobić jeszcze projekt. No cóż, albo ktoś się znajdzie, albo będę musiała się poddać. Na razie mam nadzieję na to pierwsze rozwiązanie :))) albo cudem nauczę się z tutoriali. Dobrym rozwiązaniem, byłoby również znalezienie takiego samouczka jak zrobić kota, psa lub podobne zwierzę w XSI, to może przez analogię bym to zrobiła. Póki co nie znalazłam, ale szukam dalej.

Napisano

przeca XSI ma wbudowany quadruped rig. Wystarczy go wgrać i dopasować do psa, kota czy innego szczura :-)

Coś nie doczytałem... to ma być tylko obiekt bez animacji... no to nic trudnego, XSI ma takie narzędzia, że śmiało możesz działać:

http://www.si-community.com/community/viewtopic.php?f=22&t=1451&start=0

moim skromnym, Maya przy XSI to dziecinka taka ;-)

Edytowane przez Chrupek3D

Napisano
  • Autor

Widzę że się dzieje... Pomożecie? ...:)

Walcz Dunka walcz nie poddawaj się :)