tomekct Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 hej, dostałem dizś zapytanie o jednej ze studentek z Krakowa o "korepetycje" z softimage... Dziewczyna musi zrobić na zaliczenie "Kota w Softimage :) - ma werwę by się nauczyć tego softu ale zajęć nie było wiele... czy jest ktoś chętny do pomocy w takim projekcie z okolic Wawelu... Proszę o informacje i z góry dzięki :) Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muminek Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Niech zgadnę zdaje u Tadeusza Szuby ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekct Posted January 30, 2014 Author Share Posted January 30, 2014 chyba tak.. nie pamiętam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunka Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Muminek dobrze zgadujesz :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunka Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 To właśnie ja jestem tą osobą, która szuka korepetycji z Softimage, bo mam do zrobienia na zaliczenie w tym programie "kota". Tomek dziękuję Ci za szybką reakcję i wsparcie oraz zamieszczenie zapytania w moim imieniu na forum. Mam nadzieję, że może ktoś się odezwie w tym temacie. Będę wdzięczna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
legomir Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Kłopot tylko z tym XSI, z Maya czy Maxem byłby zdecydowanie mniejszy chyba nie będziesz musiała zrobić to sama z pomocą tutoriali i helpa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunka Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 No niestety, jest kłopot... póki co walczę z tutorialami, tylko chyba zajmie mi chyba 100 lat zanim je wszystkie obejrzę, a gdzie zrobić jeszcze projekt. No cóż, albo ktoś się znajdzie, albo będę musiała się poddać. Na razie mam nadzieję na to pierwsze rozwiązanie :))) albo cudem nauczę się z tutoriali. Dobrym rozwiązaniem, byłoby również znalezienie takiego samouczka jak zrobić kota, psa lub podobne zwierzę w XSI, to może przez analogię bym to zrobiła. Póki co nie znalazłam, ale szukam dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chrupek3D Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 (edited) przeca XSI ma wbudowany quadruped rig. Wystarczy go wgrać i dopasować do psa, kota czy innego szczura :-) Coś nie doczytałem... to ma być tylko obiekt bez animacji... no to nic trudnego, XSI ma takie narzędzia, że śmiało możesz działać: http://www.si-community.com/community/viewtopic.php?f=22&t=1451&start=0 moim skromnym, Maya przy XSI to dziecinka taka ;-) Edited January 31, 2014 by Chrupek3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekct Posted February 4, 2014 Author Share Posted February 4, 2014 Widzę że się dzieje... Pomożecie? ...:) Walcz Dunka walcz nie poddawaj się :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts